Milo Đukanović
Ilustracija
Milo Đukanović

Ilustracija

Milo Đukanović, Foto: Ilustracija
Milan Knežević

screenshoot/Youtube

Milan Knežević, Foto: screenshoot/Youtube

- Najlakše i najpopularnije je optužiti Srbiju i srpski narod za sve. Đukanović, koji je svaki put kad je bio u prilici, zabio nož u leđa Srbiji, nikako da shvati da je istovremeno zabijao nož u leđa i Crnoj Gori, što su mu pokazali izbori 30. avgusta prošle godine.

A kolika je Đukanovićeva „hrabrost“ najbolje svedoči i to da ne sme stati na čelo tzv. komita i zrnaša, već ih ohrabruje bonovima goriva od 20 evra i sendvičima iz „Volija“, a svoje milijarde čuva po ezgotičnim ofšor destinacijama. Da imamo tužilaštvo, on bi davno bio procesuiran, a da ima hrabrosti u vladi, dobio bi adekvatan odgovor, a ne tajne sastanke na kojima mu se daje legitimitet - rekao je Knežević.

Komentari (2)

sara

15.04.2021 09:33

Eto prilika da crnogorci otplate dug, a to je, da se oduzmu nezakonito stečeni milioni od Mila i vrate narodu i državi!!!. Laže narod da brani zemlju od "velikosrpskog nacionalizma", da bi zavarao da ne izađe narod na ulicama zbog njegovih pokradenih miliona!!!!.

Goran

15.04.2021 09:46

Milo sa nekim svojim puleniam pobunio i zavadioSrpski i CG narod koji su živeli vekovima zajedno bez problema radi svojih interesa.Srbiju naziva neprijateljskom a od nas traži da učestvujemo u izgradnji auto puta koji nije završio radi pokracenog novca.E,moj Mile ni EU vise neda a Srbiji taj Auto put nije potreban jer Srbina iz Srbije neces vise videti na moru da ti pune Djepove.