Vlado Georiev u Herceg Novom
screenshoot/Youtube
Vlado Georiev u Herceg Novom

screenshoot/Youtube

Vlado Georgiev u Herceg Novom, Foto: screenshoot/Youtube

Povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve i 630 godina Kosovske bitke, humanitarna fondacija „Delije“ večeras je na Kanli kuli u Herceg Novom organizovala 29. humanitarni koncert „Za naše Kosovo i Metohiju“.

U bogatom kulturno-umjetničkom programu nastupili su Ivana Žigon i „Kosovski božuri“, grupa 357 i Trubački orkestar Marka Gligorijevića, uz specijalne goste večeri — Vlada Georgieva i Danicu Crnogorčević.

Koncert „Za naše Kosovo i Metohiju“ na Kanli kuli priređen je u sklopu ovogodišnjeg „Trga od ćirilice“ u organizaciji crkvene opštine Herceg Novi — Mitropolije crnogorsko-primorske.

Pored koncerata po Srbiji, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji, fondacija "Delije" je do sada organizovala četiri koncerta u Crnoj Gori.

Policija upala na jahtu! Čuveni SRPSKI POLITIČAR i poznati kriminalac uhvaćeni zajedno!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 19:50 - 12.08.2019. 21:25 Evo šta se dešavalo. Rečna policija, Foto: MUP Alo! u sutrašnjem broju otkriva kako je jedan opozicioni političar u usponu, uhvaćen u nedelju veče u društvu osuđivanog ubice. VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! Velika akcija na Andrićevom vencu, otvaraju SVE PRILAZE!

Na njima je skupljeno preko 35.000 evra za pomoć i obnovu naših svetinja na Kosovu i Metohiji.

Inače, Vlado Georgiev nedavno je na svom profilu otkrio da je njegov koncert u Nikšiću otkazan, a jedini razlog koji je naveo bio je "Ne pitajte mene zašto, jer ja ne znam".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

vev

13.08.2019 17:30

Gde su ovakvi koncerti u Srbiji i AP Vojvodini.......jel ko u Niksicu, sta povredicemo sve crnogorske direktore i rukovodioce sirom Srbije..... dolazili bi ljudi, al nema koncerata....svaka cast H.novljanima!!!!