Policija Republike Srpske
Printscreen youtube
Policija Republike Srpske

Printscreen youtube

Policija Republike Srpske, Foto: Printscreen youtube

* Meštanin iz okoline Bileće hicima iz puške ubio je migranta

* Kad se vratio kući zatekao je migrante, sa jednim je počeo da bori oko puške

* Metak je migranta pogodio direktno u čelo

Jedan migrant je ubijen iz vatrenog oružja u subotu 5. oktobra na području Bileće, a policiji je u utorak ujutro zločin prijavio lokalni meštanin koji ga je i počinio, saopštili su iz Državnog tužilaštva u Trebinju.

Napadač se po mrklom mraku prikrao kafiću, sa automatom vrebao Dragana! Krvavi detalji likvidacije u Novom Sadu!

Operativci novosadske policije intenzivno tragaju za osobom koja je u nedelju uveče u Sremskoj Kamenici ispalila deset hitaca iz automatskog oružja u Dragana Amidžića Amidžu (55), vlasnika hotela "Sajam". I juče su nastavili sa uviđajem prikupljajući dokaze na mestu zločina.

 

Prema navodima portparol Državnog tužilaštva Srđana Vukanovića, 49-godišnji M. Č. je u selu Todorićima u jutarnjim satima nazvao Policijsku upravu u Bileći i prijavio slučaj ubistva. Objasnio je kako je migrant ubijen iz puške "M46". Telo ubijenog migranta sakrio je u obližnju jamu.

Lokalni mediji u BiH su objavili kako je 49-godišnjak primetio razvaljena vrata na seoskoj kući dok je čuvao stado. Po istim navodima uzeo je pušku, i kada je ušao u kuću zatekao je deset migranata. Oni su mu pokušali oteti pušku pa je u naguravanju puška opalila i jedan migrant je poginuo na licu mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nezvanično se tvrdi kako se ubistvo dogodilo u subotu 5. oktobra u večernjim satima.

Nezavisne novine pišu kako je čovek ubijen metkom u čelo. Dodaju i kako je telo bilo sakriveno u jami u selu Todorići i kako je optuženi priznao ubistvo.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!