Bar, Crna Gora
Profimedia
Bar, Crna Gora

Profimedia

Bar, Crna Gora, Foto: Profimedia

U utorak, oko 15 sati, za sada nepoznati maskirani muškarac utrčao je u restoran "Savoja", u centru Bara što je izazvalo paniku kod gostiju. Kako se saznaje, nema povređenih.

Nezvanično se saznaje da je maskirani muškarac u restoran ušao na ulaz iz dvorišta ugostiteljskog objekta. Užurbano je prošao kroz restoran, zagledajući u svaki separe i ostavljajući utisak da nekoga traži. Maskirani muškarac nakon nekoliko minuta istrčao je iz restorana i uputio se u nepoznatom pravcu.

Pročitajte još:

U restoranu, u vreme ručka među gostima bilo je i žena sa malom decom. Žitelji „zlatiborske“ zgrade u kojoj se nalazi restoran čuli su vrisku žena i videli kako istrčavaju iz ugostiteljskog objekta.

U barskoj policiji su potvrdili da proveravaju šta se događalo u restoranu koji je inače pokriven kamerama.

Vlasnik restorana "Savoja" bio je Baranin Armin Muša Osmanagić koji je ubijen, u septembru 2014. godine oko 13.15 sati, metkom ispaljenim iz snajpera, ispred ovog ugostiteljskog objekta u centru Bara. Osmanagić je pogođen u stomak i ubrzo pošto je primljen u barsku bolnicu podlegao je teškim povredama.

Ovo ubistvo policija još nije rasvetlila.

Posle ovih reči porodilje (19) baba učinila najužasniju stvar. Lekari shvatili šta se desilo, na sudu sve priznale

AUTOR: Avaz.ba /Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 19.08.2019. 20:03 Jedno ime niko nije spomenuo Novorođenče, beba, Foto: Profimedia Kantonalni sud u Bihaću, prema predlogu postupajućeg tužioca, odredio je jednomesečni pritvor E. L. (19) i njenoj majci E. H. (41) iz naselja Elkasova Rijeka u Bužimu. Njih dve se terete za krivično delo ubistvo.

Osmanagić je prema policijskim evidencijama slovio za bezbedonosno interesantno lice.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (1)

Sasapariz

21.08.2019 00:04

Bas je haos?