Marko sekao drvo, pa ga oborio komšiji na kuću, USLEDILA JE DRAMA O KOJOJ BRUJI ČITAV REGION

Nesvakidašnja situacija.

Srušio drvo komšiji na kuću
Srušio drvo komšiji na kuću, Foto: Printscreen: VIDEO 24 sata

Antun Repec i njegov prijatelj Josip Pavlinić iz Jareka Gornjeg u Podsusedu postali su glavna meta zezancije u celom mestu otkako se Josipu bor srušio na krov kuće.

Lepo sam mu rekao: "Pašće ti na krov, seci ga s druge strane". A on me još pita: "Na čiji?". Pa na tvoj, neće valjda na moj, rekao je Antun Repec (39) iz Jareka Gornjeg tresući se od smeha, prenosi "24 sata".

SAČEKUŠA KOD KUPINOVA Bio je u vezi sa nekoliko srpskih pevačica, a onda su na Aleksandra sasuli kišu metaka!

Prisetio se nedavne avanture za koju kaže da je nikad neće zaboraviti. Čak i kad bi hteo, kaže, to bi bilo nemoguće jer je nakon nje, zajedno sa svojim prijateljem Josipom Pavlinićem (26), postao glavna tema zadirkivanja u malom naselju u zagrebačkoj opštini Podsused.

SVI DETALJI TRAGEDIJE U ĐURĐEVU Kum Goce Tržan misteriozno nestao, našli ga IZREŠETANOG U DVORIŠTU i pored njega još jedan leš!

Josip je, naime, odlučio da uredi prostor oko svoje kuće koja se nalazi u podnožju guste šume. Smetala su mu tri bora i shvatio je da ih mora odseći. U pomoć je pozvao prijatelja Marka, a uskoro su se pred njegovom kućom okupili gotovo svi prijatelji. Baš kao da su naslutili kakva ih parodija očekuje. Marko je ponosno motorkom prerezao dva manja bora, a onda je red došao i na treći.

IZ VRTIĆA DOPIRALI JEZIVI KRICI Vaspitačica urlala na dete: "Ćuti, ku**o jedna!" (VIDEO)

 

Uprkos Antunovu upozorenju da promeni smer seče, Marko je uradio po svom i bor se srušio na krov Josipove kuće te ga prilično oštetio.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi