U KUĆI SE SVAKOG DANA ODVIJAO HOROR Marijana i njen muž primoravali četvoro dece na seks, baba ih bezočno bodrila

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru.

Hapšenje u Mađarskoj
Hapšenje u Mađarskoj, Foto: youtube printscreen

Decu starosti šest, četiri, tri i dve godine roditelji su primoravali na seks u njihovoj oronuloj kući u mađarskom gradu Kerepeš, dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju.

Kako navode mađarski mediji, ukoliko bi neko dete skupilo hrabrost i reklo da ne želi, tukli su ih i vukli za kosu, a potom nastavljali sa iživljavanjem.

Lokalna policija uhapsila je tri člana porodice, a majka i otac su optuženi da su seksualno zlostavljali svoje četvoro dece, a baba je osumnjičena da ih je podsticala, prenosi portal Blik.hu.

Prema pisanju medija, policija je uletela juče u kuću u Kerepešu, a 27-godišnja majka i 30-godišnji otac nisu zatečeni na mestu gde se odvijao svakodnevni horor. Policija je uhapsila 57-godišnju babu, a roditelji su se sami prijavili organima reda pošto su čuli da je za njima raspisana poternica.

Prema istrazi koja je pokrenuta krajem oktobra 2019. godine, Marijana M. i Zoltan L. primoravali su svoju decu starosti od šest, četiri, tri i dve godine starosti, koji su spavali u istom krevetu, da imaju seksualne odnose po nekoliko puta dnevno. Baka Jožefne Elemer se tereti da ih je navodila da to rade. Takođe, deca su morala da ostaju u krevetu dok su Marijana i Zoltan imali odnose.

Takođe, Marijana i Zoltan su konstatno terali decu da prose zajedno sa bratom koji jedva da je tada imao mesec dana. Kako se navodi, govorili su ljudima da su bolesni i da su im potrebni hrana i novac.

Deca su odvedena od roditelja i data su na usvajanje. Prema rečima psihologa koji je uključen u istragu, deca su u verovatno u prošlosti zlostavljana.

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi