Jedan na jedan
Printscreen
Jedan na jedan

Printscreen

Jedan na jedan, Foto: Printscreen

Pojašnjavajući aktuelnu situaciju u Crnoj Gori i pojedinosti Zakona o slobodi veroispovesti, Popović je u emisiji “Jedan na jedan” na Hrvatskoj radio-televiziji, između ostalog, kazao da manastir Ostrog danas liči na buvljak, te da je komercijalizovan u najprimitivnijem smislu.

Popović je kazao i da SPC u Crnoj Gori litijama pokušava pokazati svoju moć, jer Crnu Goru vide kao privremenu državu koja nema snage da opstane, prenose Vijesti.

On je ocenio i da bi u Crnu Goru, da nije NATO članica, već ušli “neki psi rata, neki četnici” iz BiH ili Srbije, te da bi se možda već stvorile “neke autonomne oblasti, kao što smo gledali devedesetih godina”.

Popović je mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija nazvao “besprizornim čovekom” koji je sticajem čudnih okolnosti postao sveštenik.

Popović je ranije, u intervjuu početkom ovog meseca, kazao kako misli da je vreme da država direktnije reaguje na litije, ocenivši da su ti skupovi u organizaciji MCP samo priprema za nasilje.

Komentari (6)

zoran 52

26.02.2020 19:15

Ovaj popović je ortodoksna budala zadojen ustaßkom ideologijom.

Goran

26.02.2020 19:27

Ja i kada bih morao glumiti, ne bih mogao ovako nešto izgovarati, imao bih problema, a kamo li ovako misliti ozbiljno. Nisam siguran da bi mi čak i psihoanalitičari i psihijatri, antropolozi... mogli približno objasniti kako i zašto mogu postojati ovakvi mentalni sklopovi bolesni umovi. Šta je to šta ih nagoni na zlokobnost, zluradost, mržnju i nevjerovatnu laž?

Delija iz Valjeva

26.02.2020 20:58

Kako sami sebe zakopavaju iz dana u dan.Gotovi ste milogorci.Probudio je se hrabri i pošteni narod Crne gore.Srpsku Crnu goru će uskoro obasjati Sunce i majska zora!!!!!??????????????????????????

branka met

26.02.2020 21:15

Dvorski pisac priča o SPC na način da pisci SF stripova mogu pozavideti. Kome priča? Pa, onima koji misle isto i koji se naslađuju budalaštinama koje slušaju. Pričaju onima koji su izmislili Gospu, oko koje Vatikan ima mnogo nedoumica, a Marija Bistrica je tipično turističko svetilište sa primesama vašarske atmosfere gde još i mečka treba da zaigra. Kako laži miliju uši neprijateljima! Koji intelektuaci, erudite i pre svega pošteni ljudi! Ogavno i bolesno!

sara

27.02.2020 11:49

Ortodoksni grnogorcu i mrzitelju, upravo vam od NATO preti opasnost, iako im se udvarate za suvu koru hhleba, a ne od Srbije i pravoslavne crkve!!!.