Ustaše, Ivan Đakić
Facebook
Ustaše, Ivan Đakić

Facebook

Ivan Đakić, Foto: Facebook

On je na pravoslavni Božić postavio fotografiju čoveka s ustaškim obeležjima koji u ruci drži odrubljenu glavu osobe s četničkim oznakama.

Napisao je "Svim ‘prijateljima’ Srbićima sretan Božić". Posle je, kako li hrabrog poteza, objavu izbrisao, a iz HDZ-a se, kakve li slučajnosti, pre nego što su i pomislili  da ga izbace - sam iščlanio. 

Pročitajte još:

 

Ipak, izgleda da ovo peckanje po prstima sina dugogodišnjeg političara nije uspelo da ga potakne na razmišljanje.

Đakić je objavio i fotografiju svojih skupocenih limenih ljubimaca kakve voze svi pošteni mladi ljudi u Hrvatskoj, a u komentarima mu se javio izvesni Ivan Slade iz Splita.

"Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pozz od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j...", natipkao je taj lucidni mladić i dodao veseli, namigujući smajlić.

Malom Đakiću svidela se podrška istomišljenika s juga pa je zahvalio s "Pozdrav, brate, živio!"

Turbofolk

Iako se rodio u miru, većina njegovih objava na društvenim mrežama vezana je za "Domovinski rat" i Oluju. Pritom su neizostavne parole “Za dom spremni” pisane velikim slovima, a tu je i fotografija s Tomislavom Karamarkom.

Međutim, najzanimljivije od svega jeste što se među njegovim objavama mogu naći video snimci na kojima gdje iz sveg glasa peva najnovije turbofolk srpske hitove. A mrzi, kako je rekao, "Srbadiju".

Bilo kako bilo, našli smo na Instagramu i snimke gdje peva “Oj, Ivica i Stipane, pojest će vas crne vrane”, a kako se može zaključiti, jednako kao i Đakić junior, Slade takođe posjeduje luksuzna vozila.

 

Komentari (1)

srb

12.01.2019 12:11

štrojenje,da se ne razmnozava!