NOĆ PRED SVIREPO UBISTVO RADIO JE UŽASNE STVARI Predstavljao se lažno, a komšije su ga izbegavale! Branko iz očaja izbušio tinejdžerku!

Hrvatska je na nogama nakon što je Branko R. (41) uhapšen zbog ubistva tinejdžerke (16), koju je izbo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj je bila sa majkom.

Branko R.
Branko R., Foto: prinstcreen

Zločin se dogodio u mestu Mali Lošinj, u koje se osumnjičeni doselio pre nešto manje od 10 godina iz Osijeka.

On je u petak između sedam i osam sati ušetao u kuću nastradale sumanuto tražeći svoju bivšu partnerku koja je navodno nekada živela na toj adresi.

Počeo je da urla, vređa i maše nožem pred majkom šesnaestogodišnjakinje, koja je potom nasrnula na njega kako bi odbranila majku. Međutim, napadač je devojčicu izbo nožem i ona je na licu mesta preminula zbog zadobijenih povreda.

- Mi tog čoveka uopšte ne poznajemo, ne znamo ko je on - rekao je D.T, otac 16-godišnjakinje i suprug L.T.

Branko R. se bavio podvodnim ribolovom. Predstavljao se kao istraživački novinar, a po Fejsbuku je pisao kako namerava da raskrinka kriminalnu hobotnicu u Lošinju.

Među komšijama nije poznat po dobru. Smatraju ga "čovekom za izbegavanje" i ističu da se vratio sa psihijatrijskog lečenja, te da ima problema sa agresivnošću.

- Noć pre ubistva proveo je u kafiću i pio s prijateljem. Konzumacija droge mu, nažalost, nije bila nepoznanica. A nakon što se vratio sa psihijatrije, ispio nam je mozak time kako svi misle neopravdano da je on lud pa se obrušio na policiju, vatrogasce, lekare, gradonačelnika - rekao je Brankov sused za hrvatske medije.

Spektar krivičnih prijava

U policijskoj evidenciji Branko R. je dosad prikupio šarenolik spektar prijava, među kojima i za zloupotrebu droge, nasilje u porodici nad bivšom partnerkom, kao i niz prekršaja iz Zakona protiv narušavanja javnog reda i mira.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi