ŽENA JE POVRAĆALA KRV, A MUŠKARAC SE HVATAO ZA STOMAK Lekarka hitne pomoći zatekla jeziv prizor u stanu supružnika koji su popili sonu kiselinu

Supružnici Saša i Ruža Vuković iz Trstenika pokušali su da izvrše samoubistvo tako što su popili mešavinu sone kiseline i mišomora.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

Hitna pomoć iz Trstenika zatekla ih je u stanu u veoma lošem zdravstvenom stanju, a došli su na poziv radnice koja radi u Turističkoj agenciji "Milenijum" koja je u vlasništvu Vukovića, i koja ih je prva videla.

POPILI SONU KISELINU ZBOG DUGOVANJA? Supružnici iz Trstenika koji su se otrovali, vlasnici su poznate turističke agencije

Lekarka hitne pomoći zatekla je jeziv prizor u stanu.

Kako je opisala, kada je ekipa ušla u stan izgledalo je kao da je u njemu neka magla, što je verovatno posledica isparavanja hemije koju su popili.

- Ekipa hitne pomoći je ušla u stan oko 16.30, a supružnici su bili u svesnom, ali jako lošem stanju. Žena je povraćala krv, dok je muškarac ležao sa naduvenim stomakom. Rekli su da su popili sonu kiselinu i mišomor. Odmah su ih prevezli u bolnicu u Kruševcu i oni su smešteni na Internom odeljenju - rekao je Radovan Popović, direktor Doma zdravlja u Trsteniku.

Kako smo saznali, lekari su tokom večeri uspeli da stabilizuju njihovo zdravstveno stanje.

Turistička agencija "Milenijum" se kao i stan gde žive Vukovići nalaze u centru Trstenika, u Čajkinoj ulici.

Pominje se da su zapali u finansijske probleme, ali i i da su imali privatnih problema.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi