Zdravko Krivokapić Milo Đukanović
printscreen
Zdravko Krivokapić

RTS/Printscreen

Zdravko Krivokapić, Foto: RTS/Printscreen

- Znam da su Vučić i Đukanović veći prijatelji nego ja i neko meni najbliži! Zašto me sad Vučić i njegovi mediji napadaju?! Zato što i dalje ima dobre relacije s Đukanovićem - poručio je sadašnji crnogorski premijer pred kamerama FACE TV-a.

Krivokapić se pridružio hajci Mila Đukanovića koji je tada direktno optuživao državu Srbiju i njenog predsednika za poraz DPS-a na parlamentarnim izborima 30. avgusta. Dok je Đukanović iz svih oružja optuživao svog kolegu iz Srbije kao eksponenta velikosrpskog hegemonizma kojim se želi pokoriti Crna Gora, Krivokapić je tvrdio da su njih dvojica bliži nego on i njegov kum.

Samo nedelju dana kasnije, Krivokapić je za portal Nova.rs izjavio da je nepojmljivo da predsednik Srbije nijednom nije došao u Crnu Goru za osam godina koliko je na vlasti.

- Ni gospodin Đukanović nije išao u Beograd. Izvinite, to je neprihvatljivo za moje poimanje odnosa sa Srbijom. Nama Srbija nije samo susedna zemlja, nama je Srbija bratska zemlja. Tamo nam žive braća, rođaci, kumovi, studiraju nam deca, leče se naši ljudi po bolnicama - rekao je Krivokapić za portal Nova.rs.

Pa kako je moguće da tako bliski prijatelji za svo to vreme nisu organizovali zvanični prijem jedan drugome, a pokrivaju iste pozicije od 2016. godine? Odgovor na ovo pitanje bi trebalo da da Krivokapić koji je u razmaku od nedelju dana izneo ova dva dijametralna stava.

Komentari (3)

ElezM

15.04.2021 23:14

Ovo je čist bezobrazluk i najoštrije osđujem ovo sve što je radio Krivokapić šta reći za takvog čoveka on je čista bagra.

Boban

15.04.2021 23:17

Srbija i Crna Gora braca.

Ivana

16.04.2021 00:21

Srbija i Crna Gora su jedna familija, ako neko daje podršku Krivokapiću je Srbija. Nadamse da ne treba da naseda na tračeve Mila Đukanovića već da sarađuje otvoreno sa Anom Brnabić.