David Đukić
Facebook printscreen
David Đukić

Facebook printscreen

David Đukić, Foto: Facebook printscreen

* U Zagrebu je u nedelju nestao devetogodišnji dečak David Đukić

* Majka sumnja da je pobegao kod oca nakon svađe sa sestrom

* Majka je priznala da je i ranije znao da pobegne od kuće, ali kako kaže, samo nakratko

Majka devetogodišnjeg dečaka koji se već dva dana vodi kao nestao, uputila je apel svima onima koji su videli njenog sina da se jave i da na taj način ubrzaju potragu koju sprovodi zagrebačka policija za detetom. Iako je mališan nestao u Zagrebu, potraga se sprovodi na teritoriji Hrvatske, pa i regiona.

Pročitajte još:

U Zagrebu je u nedelju nestao devetogodišnji dečak David Đukić. Prema izjavi koju su dali portalu Dnevnik.hr, u toku je opsežna potraga za njime. Davidova majka Anita Đukić, izjavila je za isti portal kako je David od kuće otišao bos, kao i da ona sumnja da je dečak kod oca, koji se navodno nalazi u inostranstvu, a koji nije bio dostupan ni organima reda.

Kako navodi majka, a isto stoji i na stranicama Nestali.hr, dečak je nestao na području Kustošije (Zagreb), visok je oko 130 cm, ima 30-ak kilograma, tamnoput je, ima tamne oči. Prilikom odlaska na sebi je imao tamnoplavu potkošulju i farmerke zavrnute do kolena. Majka je napisala kako sumnja da se nalazi na području Kustošije, a da nije isključeno da je i negde dalje. Dečakova majka sumnja da je dete kod oca od kojeg se rastala pre dva meseca. U tom razdoblju, tvrdi, otac nije ni pitao za decu, a do oca nije uspeo da dođe ni Centar za socijalnu zaštitu. Kako navodi majka, David se u subotu posvađao sa sestrom, ali, kako kaže, bila je to bezazlena svađa, nakon koje je on otišao od kuće.

Majka je priznala da je i ranije znao da pobegne od kuće, ali kako kaže, samo nakratko. Međutim, ovog puta se nije vratio.

Naime, ona tvrdi da deca nisu ni znala gde im otac živi. Ali, kad su u subotu išli u crkvu po hranu, sreli su ga pa je tata sinu rekao svoju adresu. Stoga je majka posumnjala da je David, kad se naljutio, otišao tati.

Policija je dobila dojavu da dete, koje odgovara opisu, šeta po Kustošiji i to oko ponoći. Naknadno je otac javio da je David kod njega, a majka je tražila da ga vrati. Bivši suprug joj je rekao da ga je poslao na autobus, ali dete kući nije došlo. Majka je odmah slučaj prijavila policiji. U ponedeljak uveče otac je, tvrdi majka Anita, rekao da je dete ponovo negde pronašao i da ga je opet poslao kući. Ali Davida i dalje nema, pa majka moli sve koji su ga videli ili nešto znaju da joj se jave.

Ignjat je maltretirao sve u kući, Bogdan je dolazio u školu sav modar... Prekipelo mu je i uzeo je bokser u ruke!

AUTOR: Kurir.rs/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 09:25 Školski drug mladića (20) osumnjičenog za ubistvo starijeg brata tvrdi da su zločinu prethodile godine nasilja i zlostavljanja, koje je porodica zataškavala zbog svog ugleda.

Otac isključio oba mobilna telefona?

Takođe, bivši suprug je majci dečaka rekao da je on otišao na rad u inostranstvo. Ali, kako piše Dnevnik.hr, Anita sumnja u tu njegovu priču jer, tvrdi, on nema dokumenta. Policija navodno bezuspešno pokušava da stupi u kontakt sa ocem koji je isključio oba mobilna telefona.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!