Kosovo
Alo!
Kosovo

Alo!

Kosovo, Foto: Alo!

Nekoliko građana sela Đuliće u opštini Andrijevica obavestili su u ponedeljak medije u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom.

Pročitajte još:

 

- Na katunu Asanac, iznad Đulića, primetili smo policijsku patrolu iz Albanije! Doduše, bili su nenaoružani, ali, simptomatično je da se baš sada pojavljuju na našoj teritoriji. Obaveštavamo nadležne da ćemo se samoorganizovati i da više nećemo dozvoliti nikakvu kontrolu naše teritorije, pa makar se sa bilo kim Albanci dogovarali - kazali su meštani Đulića.

Kosovo

Dejan Briza

Kosovo, Foto: Dejan Briza

Iz policije je za Novosti nezvanično rečeno da je reč o sprovođenju dogovora između Crne Gore i Albanije, kojim bi se policijske dve države bolje suprotstavile organizovanom kriminalu.

Neka na N1 pričaju i da sam peder, samo neka plate porez!

S poslanikom Marijanom Rističevićem razgovarali smo na njegovom imanju u Novim Karlovcima. Marijan Rističević, Foto: ALO foto Dejan Briza Opozicionarima koji kažu da u Skupštini ne žele da sede s njim, poručio je da će on s njima pričati sve dokle god ih neko bude birao na izborima.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Komentari (3)

Goran

19.08.2019 10:06

Uskoro Crna Gora postaje deo Albanije. Ekstra im je Milo.

Zara

19.08.2019 10:30

A ha. Baš je dogovor država.... Cvrc Milojka...

Boki

19.08.2019 10:56

Samo polako,jos sejete,tek zetva dolazi.