OTIŠLI NA MORE,SELI NA KAFU, A ONDA JE STIGAO RAČUN Dobro je dok ne biju - "Šok bih lakše podneo uz čašu vode koju nismo dobili!"

I to nije najgore iskustvo.

Split
Foto: Shutterstock

Razočarani gosti jednog ugostiteljskog objekta u Korčuli požalili su se da im uz dve šoljice kafe nisu poslužili ni čašu vode, a inače je običaj u skoro svim kafićima i restoranima da se kafa služi uz vodu.

- Dok neki čine sve kako bi od sezone spasli šta se spasti može, nečijoj bahatosti po pitanju dizanja cena nema kraja pa ćete tako u jednom, za mene, sasvim običnom kafiću u Korčuli za dve kafe sa mlekom izdvojiti 46 kuna (690 dinara). Cena kao na Stradunu, a lokacija i nivo elitnosti sasvim običan. Šok bi se možda lakše podneo uz onu standardnu čašu vode koja se služi uz kafu, ali ovog puta nije je bilo - rekao je za "Dalmatinski portal" razočarani gost čiji je račun objavljen na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca".

U lokalu u kojem je servirana skupa kafa javila se žena koja ne zna najbolje hrvatski jezik, a kada su joj objasnili situaciju, rekla im je: "Idite u Dubrovnik, tamo ćete je platiti 50 kuna (oko 785 dinara).

Povezane vesti

 • Korisnik: beba
  14/08/2020 - 16:42
  Zaista nije mnogo za dve kafe na moru i to na prelepoj Korculi...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi