Pravac novi
Privatna arhiva
Pravac novi

Privatna arhiva

Pravac novi, Foto: Privatna arhiva

Prvo nezadovoljstvo Demokrata na izvještavanje naše medijske kuće izazvao je tekst “Bečićevo “tajno” priznanje Kosova uoči izbora u Novom ruši rejting Demokrata” a zatim i “Ministri Spajić i Milatović u predizbornoj kampanji Demokrata”. Činjenice navedene u ovim tekstovima do sada niko iz Demokrata nije demantovao, a sada ovim saopštenjem prijete slobodi govora:

Izborni centar koalicije “Ni lijevo ni desno. Pravac Novi!” ima pouzdana saznanja da se protiv našeg političkog subjekta sprema prljava kampanja od strane jedne parlamentarne grupacije, posredstvom lokalnog medija i uz logistiku centara moći van Crne Gore. Cilj je da se ponovi po intezitetu i trajanju ista najogavnija kampanja koja je protiv Demokrata sprovedena prije četiri godine u Herceg Novom.

Ovoga puta ta parlamentarna grupacija u nečasnoj političkoj misiji personalno je osnažena angažovanjem Bebe Popovića koji ima zadatak da organizuje i kreativno osmisli najprizemnije prljavštine protiv naše koalicije i funkcionera.

Popović je dakle ostao isti, samo je promijenio stranu. Nekada je radio za DPS, sada za drugu stranu koju ćemo razobličiti i otkriti njen identitet ukoliko krenu sa prljavom kampanjom, iako je političko lice i rukopis te adrese svim građanima dobro poznat.

Obrisi takve kampanje se već nadziru, što potvrđuje tekst na jednom lokalnom mediju pod naslovom “Ministri Spajić i Milatović u predizbornoj kampanji Demokrata”, a kojim se pokušava za početak odrediti meta, dok Popović sprema izbornu strategiju. Prethodno smo imali na od strane istih subjekata, medija i centara moći udare na Aleksu Bečića i Stevana Katića.

Upozoravamo na vrijeme, spremni smo da organizujemo i proteste ispred te medijske kuće ukolko se krene sa monstruoznom i prljavom kampanjom kao prizemnim metodama kojim bi se pokušali nadomjestiti evidentni politički nedostaci i izostali rezultati te parlamentarne grupacije. Za demokratsku utakmicu smo uvijek spremni jer pred građane izlazimo sa rezultatima, čistih ruku i uzdignuta čela.