Mig-21
EPA
Mig-21

EPA

Mig-21, Foto: EPA

Ivanišević je u svojoj kolumni pokušao da bude duhovit, a kod čitalaca je izazvao reklo bi se, totalno drugačiju reakciju.

"Ne zna se jeli blesaviji onaj ko je ovo objavio ili razni komentari. Ljudi zreli ste za PSIHIJATRA. Daleko je prvi april", napisao je jedan korisnik društvene mreže Fejsbuk. "Jako se boje, oglasila se sirena za vazdušnu opasnost u SAD-u. Da mi je vaša glava da se odmorim", napisao je neko sa potpisom "Rainy Man".

Gospodin Vinko mu je u narednom komentaru poručio: "Idi u Petrinju, pa budi od nekakve koristi."

"Nakon ovog poteza Srbije jedina opcija za Ameriku je da odmah potpiše bezuslovnu kapitulaciju", poručio je Siniša. "Pa nije ovaj naslov ni loš. Treba malo nasmejati ovaj napaćeni narod u ova surova vremena", dodao je Enes.

Da li se slažete sa navedenim komentarima?

 

"Bajden će isporučiti Trampa Haškom tribunalu za genocid i uzme 5.000.000 dolara. Ha, ha..", napisao je Jovo. Mario je prokomentariosao da "ako ovi Mig-ovi kao i hrvatski stignu do Maribora, treba im pri prodaji utrostručiti cenu."

"Ja planiram da napadnem Kinu sa vilama", dodao je Davor. "Pa njihovi i naši migovi ne mogu do tamo ni doleteti", prokomentarisao je Goran.

Elizabeta misli da je "odličan tekst,ima istine u tome, da li plakati ili se smejati pitanje je sad." "Da, da, migovi su već parkirani na aerodromu Jon F. Kenedi", napisao je Predrag.

Ivanišević je u svom tekstu probao da prokomentariše i uporedi trenutnu situaciju u Hrvatskoj u vezi zemljotresa, i nasilne događaje u Kongresu SAD. Obzirom da je to uradio kao da ga je koji minut pre toga prodrmao zemljotres, na kraju nikom nije bilo ni jasno šta je zapravo želeo da kaže.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Perica

12.01.2021 20:27

Ovo je napisano od muke. Mi makar imamo i to dobre avione oni imaju samo ljušture. A to da li su dobri mora da začačkaju mečku pa da vide.

branka met

12.01.2021 22:32

Komšije, ako ste hteli da se šalite - niste. Tekst je tupav. Za šalu je porebno više mudrosti. Ako ste hteli da nas uvredite, opet niste, jer nemate čime. Ove Migove nazivali ste kantama da bi nas ponizili, a vi ih možete samo sanjati. Nije mi jasno kome je trebao ovako neinteresantan, nimalo smešan, zapravo otužan tekst. Pada mi na pamet samo to da vam je ponestalo uvreda i poniženja, pa, eto, kroz jedan kozerski tekst da malo dotaknete Srbiju, jer domaće teme bolje da ne čačkate. Tužno.