Kolinda Grabar Kitarović
Tanjug/ Dimitrije Goll
Kolinda Grabar Kitarović

Tanjug/ Dimitrije Goll

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je u sredu ujutro zbog optužbi za silovanje radnice u Autoklubu Siget, gde je on predsednik. Zagrebačka advokatica Morana Rabar rekla je Hini da je Škaru prijavila doktorka kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom avgusta.

Pročitajte još:

Rabar kaže da je ona u tom slučaju angažovana kao pomoć žrtvi i Državnom tužilaštvu od kojeg očekuje da će kazneno goniti Damira Škaru.

- Škaro je uhapšen jutros, policija je obavestila žrtvu jer je to dužna da uradi - rekla je Rabar, dodavši da je silovanje bilo jedne subote početkom avgusta.

Damir Škaro

Youtube printscreen

Damir Škaro, Foto: Youtube printscreen

U zagrebačkoj policiji nisu želeli da pričaju o tom slučaju niti su hteli da potvrde da je iko uhapšen zbog silovanja, uz objašnjenje da se takvi podaci ne iznose u javnost zbog zaštite žrtve. Mediji su objavili da je Škaro, koji je navodno uhapšen na ulasku u Hrvatsku iz BiH, za svog branioca angažovao advokata Krešimira Krsnika koji je Hini kazao da ne može ništa reći i da nema punomoć.

Udali ćerku (11) za odraslog muškarca! Dok su svatovi igrali, devojčica je uradila nešto što slama srca! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:47 Sud u Iranu raskinuo je brak sklopljen između 11-godišnje devojčice i 22-godišnjeg muškarca i naredio roditeljima da sačekaju dve godine, kad mogu da je "vrate" mužu.

- On je mene doslovno napao s leđa, uhvatio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obe ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s levom rukom je držao moje obe ruke, situacija je bila da se nisam mogla iščupati. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja šta da govorim da prekine, ja ću da radim šta ja hoću, a budeš li nastavila, baciću te na krevet i silovaću te. Ja sam dva dana plakala. Nisam prijavila odmah zato što se tog čoveka bojim, za sebe i za svoju decu, da meni ili njima nešto ne uradi. Rekla sam svojim roditeljima što se desilo, tata je hteo da odmah idemo na policiju, ali mene je bilo strah i sramota - rekla je za napadnuta žena.

KOLINDA MU PISALA RECENZIJU KNJIGE

Škaro na društvenim mrežama ističe dobre odnose s premijerom i predsednicom, koja mu je čak pisala recenziju knjige. Više od svega ističe ljubav prema Bogu. Velik broj njegovih statusa na društvenim mrežama verskog je karaktera.

- Ja sam dva dana kod kuće plakala. Nisam prijavila odmah zato što se tog čoveka bojim, za sebe i za svoju decu, da meni ili njima nešto ne napravi. Rekla sam svojim roditeljima šta se desilo, tata je hteo da odmah idemo u policiju, ali mene je bilo strah i sram - rekla je za "Provjereno".

Čula je da nije jedina. Radnice su, prema saznanjima ekipe "Provjerenog", neretko iz Škarine kancelarije izlazile uplakane. Ona tvrdi kako su ga se radnice bojale i dogovarale da zajedno odlaze s posla zbog toga. Niko mu se, do ove žene, nije usudio suprotstaviti. A i ona se na to jedva odlučila. Nije mu dugo trebalo, nekoliko sati nakon što je ona izašla iz policije sazano je šta se događa, prepričava ona.

Nekoliko sati nakon što ga je žrtva prijavila policiji, dobila je Škarinu poruku s pitanjem: "Kako su ti deca?", prenosi hrvatski Indeks.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

Dobi

07.09.2019 09:13

Taj hrvatski narod je potpuno zastranio i to na najgori nacin, za njih vise niko ne moze da tvrdi da su normalni, psihopatija i sizofrenija je uzela maha, suvise su dugo vaspitavani na mrznji i zlu prema srpskom narodu i to sad uzima svoj danak,njih treba unistiti ili psihijatrijski leciti, treceg izlaza nema, oni su najvece zlo 21-og veka.