zabava, žurka, proslava
Shutterstock
zabava, žurka, proslava

Shutterstock

zabava, žurka, proslava, Foto: Shutterstock

Na jednoj privatnoj zabavi u Brodu policija je, kako je saopšteno iz PU Doboj, tokom racije zatekla 19 osoba te pronašla i oduzela kokain.

Iz policije navode da je u objektu zatečeno 19 osoba, prilikom čega su izvršenim pretresom kod D. M. iz Broda u usnoj šupljini pronađene dve plastične vrećice sa sadržajem bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na kokain, ukupne težine 2,4 g, te prilikom pretresa D. Đ. i vozila koje on koristi nađeno je i oduzeto ukupno pet paketića sa sadržajem bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na kokain, ukupne težine od 6,1 g.

"Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv V. B. koji je organizovao okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim delima nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije i omogućavanje uživanja opojnih droga, dok će protiv lica inicijala D. M. i D. Đ. biti pokrenuti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje iz člana 4. Zakona o suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga BiH.

Pročitajte: