UGROŽEN ŽIVOT LIDERIMA DEMOKRATSKOG FRONTA Knežević i Mandić na meti klana Velje Nevolje, ovaj snimak pokazuje kako su praćeni! (VIDEO)

ANB već duže vremena angažuje svoje veze i kapacitete u Republici Srbiji

praćenje
praćenje, Foto: Ilustracija

Prema preduzetim kriminalističko obaveštajnim aktivnostima već duži vremenski period ugrožena je životna sigurnost lidera DF- a Andrije Mandića i Milana Kneževića.

ANB već duže vremena angažuje svoje veze i kapacitete u Republici Srbiji kako bi pratila kontakte Andrije Mandića i Milana Kneževića a sve u cilju kompromitacije, izazivanja straha i životne ugroženosti.

Snimci praćenja Andrije Mandića i Milana Kneževića od 08.11.2020. godine na kojima sa jasno vide dva NN lica koja ispred hotela “Kasina” čekaju dolazak Andrije Mandića i Milana Kneževića, i po već utvrđenim instrukcijama otpočinju vređanje Milana Kneževića, na način što mu jedan dobacuje a drugi snima telefonom.

Odmah nakon toga obavljaju telefonski razgovor sa svojim nalogodavcem za koga se pretpostavlja da je Petar Lazović, sin Zorana Lazovića, i taj snimak biva objavljen na portalu Standard koji slovi za neformalno glasilo ANB i Zorana Lazovića. Isti taj portal je prošlog leta objavio fotografiju Andrije Mandića u jednom beogradskom restoranu koju im je poslao upravo Petar Lazović.

Nastavkom operativnih aktivnosti utvrđena je vizuelna identifikacija ovih NN lica i došlo se do zaključka da se radi o osobama bliskim ANB-u i kriminalnoj grupi Velje Belivuka. Nažalost, nedavno smenjeni rukovodeći kadar u policiji odbio je da sprovede dalje operativne aktivnosti na utvrđivanju identiteta ovih lica. Razlozi su više nego očigledni i sadržani su u tesnim vezama sad već bivših policijskih struktura u Srbiji sa Zoranom Lazovićem, kavačkim klanom i kriminalnom grupom Velje Belivuka. Zašto su sad već smijenjeni policijski funkcioneri opstruirali utvrđivanje identiteta ovih lica pokazaće istraga čiji kraci se očigledno nalaze u Crnoj Gori.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi