MAMILI HOMOSEKSUALCE MALOLETNIKOM! Kada bi se skinuli da imaju seks, upadali u sobu i otimali im pare, opljačkali i poznatog MUZIČARA!

Zbog sumnji da su u proteklih mesec dana namamljivali homoseksualce u klopku nudeći im seksualne usluge, a zatim od njih iznuđivali novac, policija je u četvrtak uhapsila dve osobe u Hrvatskoj.

Hrvatska
Hrvatska, Foto: screenshoot/Facebook

U pitanju je jedan punoletni muškarac i jedan 17-godišnji maloletnika koji je služio kao "mamac" za klijente.

Takođe, policija je zaključila da su u svemu učestvovale još najmanje dve starije muške osobe, međutim njih nisu uspeli da identifikuju.

Modus operandi je bio sljedeći: počinitelji bi zajedno oglasili preko jedne od aplikacija za hamoseksualce da maloletnik želi seks, pritom prikrivši da je reč o maloletnoj osobi.

On bi zatim stupio u kontakt sa zainteresiranim klijentom te bi dogovorili polni odnos. Kada bi klijent došao na navedenu adresu na području Zagreba, maloletnik bi ga sam čekao kod kuće.

Najprije bi razgovarali, a kada bi se skinuli i kada bi trebao da počne polni odnos, u sobu bi upadali ostali muškarci i počeli da prete klijentu, uhvativši ga sa spuštenim pantalonama, da će ga ubiti ili povrediti jer stupa u polni odnos sa maloletnikom.

Zatim bi zatražili da im plati određene iznose, a ako ne bi imao, naterali bi ga da ode na bankomat te podigne sav novac koji ima i plati im.

Policija je prijavu za sada podnela zbog dva različita slučaja iznude. Od prvoga klijenta, su iznudili 50.000 kuna, nateravši ga da "ispegla" karticu do limita. Nekoliko dana kasnije sve su izveli ponovno, a od muškarca, navodno muzičara, na isti način su iznudili nešto manje od 10.000 kuna.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi