ALMIR UBIJEN U STUDENTSKOM CENTRU! Još jedna svirepa likvidacija!

Užas u visokoobrazovnoj instituciji.

Ubistvo, Sarajevo
Ubistvo, Sarajevo, Foto: Printskrin

Zakira Mahmutović Škrijelj, supruga Almira Škrijelja koji je juče ubijen u Javnoj ustanovi Studentski centar Kantona Sarajevo u sarajevskom naselju Nedžarići, obratila se javnosti nakon izjave direkora Centra Tarika Curića da se dogodio fizički obračun između njenog supruga i osumnjičenog za ubistvo Seada Tahirovića. Ona tvrdi da nikada nije bilo sukoba, ali da je postojao animozitet.

Supruga sam svirepo ubijenog Almira Škrijelja, radnika Studentskog centra Sarajevo i htela bih da razjasnim događaje u Centru prilikom kojih je moj suprug izgubio život. Odgovorno tvrdim da nikada nije bilo fizičkog sukoba između ubice Tahirovića i mog supruga, ali jeste animozitet postojao. Moj muž je ubijen na svirep način u kancelariji, u sedećem položaju, spuštenih ruku i postoje svedoci koji su već dali iskaz u policiji – rekla je Mahmutović Škrijelj.

Pucnjava, Sarajevo
Foto: Youtube printscreen

Podsećamo, u četvrtak, 20. februara, u Studentskom domu Nedžarići hladnim oružjem ubijen je A.Š.

Za ubistvo je osumnjičen Sead Tahirović koji je nakon nekoliko sati bega uhapšen deset minuta posle ponoći 21. februara u mestu Butmir kod Sarajeva. Predat je u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Postupajuća tužiteljka Tužilaštva KS predložila je Kantonalnom sudu određivanje jednomesečnog pritvora Seadu Tahiroviću.

Obojica su bili radnici Studentskog centra Sarajevo.

Povezane vesti

 • Korisnik: zoran 52
  21/02/2020 - 22:57
  Udario musliman na šiptara,to ne valja. musliman tvrdi da je bošnjak a šiptar da je albanac i eto kuršlusa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi