Islamisti
Screenshot
Islamisti

Screenshot

Islamisti, Foto: Screenshot

* Iz Srije u BiH počinje deportacija okorelih islamista

* Većina zarobljena u Siriji i Iraku

* Bezbednjaci spremaju njihovo preuzimanje

U BiH će iz Sirije do kraja nedelje biti deportovano devet pripadnika takozvane Islamske države, koji će odmah biti prebačeni u pritvor.

Bila je to velika pobeda koju će svet još dugo pamtiti! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 20:23 Veterani nikada neće zaboraviti te dane. General Isam Zahredin, Foto: Printscreen/Youtube Dana 5. septembra 2017. godine, Sirijska arapska vojska (SAA) razbila je trogodišnju opsadu Deir ez Zora nakon što je ponovo zauzela nekoliko oblasti duž autoputa Deir ez Zor - Sukna.

 

Prema pisanju sarajevskog Žurnala, za šestoricom je raspisana crvena Interpolova poternica i oni će odmah biti prebačeni u nadležnost Suda BiH, dok je za trojicom raspisana potraga i njih će preuzeti pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu BiH.

Svi oni zarobljeni su nakon što je poražena takozvana Islamska država i proteklih meseci su se nalazili u zatvorima na području Sirije i Iraka.

PROČITAJTE JOŠ

 

Među njima je i Jasmin Keserović iz Zavidovića, poznat po nekoliko propagandnih video snimaka Islamske države u kojima je pozivao na ubijanje hrišćana, a poslednji takav pojavio se u junu 2016. godine.

Svima njima sudiće se zbog krivičnog dela terorizam i preti im dugogodišnja zatvorska kazna.

ISPOVEST BIVŠEG RATNIKA ISIS-A KOJI ŽIVI NA KOSOVU Ubijali smo Srbe, nevernike i pse! Ono što je rekao o svom sinu još je crnje (FOTO)

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu