Jasna
Facebook printscreen
Jasna

Facebook printscreen

Jasna, Foto: Facebook printscreen

* Jasna Vrhovac našla je kovertu punu novca

* Zahvaljujući više od 1.200 podela na Fejsbuku otkriveni su vlasnici

* Priča dobila neočekivani obrt

- U Osječkoj ulici našla sam kovertu, a u njoj određenu sumu novaca (skoro sam u nesvest pala). Nešto je u kunama, a nešto u evrima. U koverti je papir s nekim proračunom, ručno ispisan, bez ikakvih generalija. Vlasnik će znati šta piše na koverti, što na papiru i kolika je suma. Ukoliko se do sutra ne javi, kovertu ću predati u policijsku postaju, pa je može tamo preuzeti - napisala je Vrhovac.

Pročitajte još:

Zahvaljujući više od 1.200 podela na Fejsbuku otkriveni su vlasnici, a Vrhovac, koja se inače bavi humanitarnim radom i aktivno pomaže ljudima koji teško dolaze do osnovnih sredstava za život, sad je otkrila i priču koja se krije iza toga.

Radilo se zapravo o novcu koji je sin iz Nemačke poslao ocu da plati dugove i račune od banke jer im je kuća pod hipotekom. Da novac nije pronađen ili da je dospeo u pogrešne ruke, ko zna kako bi se ova porodica snašla.

- Vezano uz jučerašnji post o nalasku novca u Osječkoj ulici, ovim putem vas obaveštavam da sam isti vratila vlasniku. Uz dozvolu gospodina koji je izgubio novac s vama mogu podeliti nekoliko informacija.

Na koverti je pisalo "Tata", na papiru koji je bio u njoj popis ljudi kojima trebaju vratiti novac (samo imena, bez prezimena), i 7000 evra i 200 kuna. Sin je ocu po prijatelju iz Nemačke poslao novac da plati dugove i račune od banke jer im je kuća pod hipotekom. Vašim deljenjem posta informacija o izgubljenoj kuverti došla je do žene prijatelja koji je novac predao tati. Hvala vam od sveg srca na tome. Gospodin želi ostati anoniman i to poštujem.

Verujem da vas sve interesuje nagrada za pronalazak… Gospodin je po upustvima sina izvadio 1.000 evra iz koverte i pokušao mi ih uručiti kao znak zahvalnosti. Odmah mi je kroz glavu prošlo koliko bih dece mogla opremiti za školu. Ali, i sam gospodin otplaćuje kredit za kuću koji su podigli da bi sinu otvorili firmu, a sledom nesrećnih događaja posao je propao, te je sin morao otići u inostranstvo da pokrije velike troškove.

Gospodin koji je izgubio novac je pod velikim stresom. Živi na Krku u kući u kojoj je jedan stan opremio kao apartman, te ga iznajmljuje i od toga trenutno živi i prehranjuje sebe, suprugu i ćerku studentkinju.

Zbog NJE je Arkan zamalo pretukao sopstvenog kuma! Jedna rečenica je bila OKIDAČ!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 17:04 Neverovatna priča. Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA Mihajlo Mile Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde bio je blizak prijatelj i ratni drug Željka Ražnatovića Arkana i služio je u "Tigrovima" kao pukovnik, da bi se posle rata sa Arkanom čak i okumio.

Ponudio mi je dve nedelje besplatnog boravka u njegovom apartmanu. To sam prihvatila, ali ne za sebe. Složili smo se da će sledeće godine imati goste koji ne mogu svojoj deci priuštiti letovanje i koji nikada nisu videli more. Dakle, dve porodice, a svaka će nedelju dana provesti u apartmanu. Malo smo se i rasplakali kada smo doneli tu odluku. Obećao mi je, čim otplati veći deo dugova, da će svake godine nuditi besplatno letovanje onima kojima je to potrebno. To me veseli više od svega. Sada mogu mirno spavati. Noćas oka nisam sklopila od brige - napisala je Jasna.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (2)

Rasa

23.08.2019 22:18

Draga Jasna nadam se da imate desetoro dece jer kao sto ste vi treba da ima hiljade potomaka,jer ste vi jedna zvezda u toj vasij Hr.koja treba da sija a ostali a sta cu im ja

penzioner to

24.08.2019 11:08

Lepo,prelepo.Ja se rasplakah!