IZMASAKRIRAO OCA NA SPAVANJU U gaćama i sa krvavim nožem izašao na ulicu, komšije pozvale policiju koja je zatekla jeziv prizor

N. B. (45) juče je u porodičnoj kući na Palama nožem usmrtio oca V. B. Njega su nakon tragedija uhapsili pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo i odveli na ispitivanje.

Ubistvo, policija
Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nezvanično, N. B. je u teškom psihičkom rastrojstvu oca najverovatnije usmrtio na spavanju. Nožem mu je zadao više uboda po celom telu, najviše po grudima i leđima.

Potom je izašao na ulicu u donjem vešu i s krvavim nožem u ruci. Videvši ga krvavog kako ide prema jednoj kafani, građani su odmah pozvali policiju. Došavši na mesto događaja, patrola je u kući pronašla telo.

"Osumnjičeni, moguće je, nije ni svestan šta je uradio. Govorio je da ga neko proganja", kazao je izvor iz istrage.

Sestrić V. B. je ispričao da su u kući živeli samo otac i sin i da mu još nije jasno šta se dešavalo.

"Ne znam jesu li se svađali i šta je bilo. N. B. nije radio, rezbario je drvene pljoske za svadbu i prodavao ih. V. B. je imao 80 godina, nedavno je podigao spomenik sebi i supruzi. Jedan sin mu je poginuo, a ima još i ćerku", kazao je sestrić ubijenog.

U kući su, navodno, dugo vladali loši odnosi, puni konflikata raznih vrsta.

"Pored toga što su bili loši odnosi, osumnjičeni za ubistvo bio je u lošem duševnom stanju i, umesto da se leči, oduzeo je život ocu", kazale su komšije.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi