Bunuševačko groblje
Alo/V. Pešić
Bunuševačko groblje

Alo/V. Pešić

Bunuševačko groblje, Foto: Alo/V. Pešić

Brat i sestra Ivan Čukljek (57) i Branka Pikutić (59) iz hrvatskog mesta Belca kraj Zabok ostali su u šoku kada su videli da se u sanduku u kojem je trebalo da bude sahranjena njihova preminula majka, nalazi druga žena! Sve se dogodilo pre nekoliko godina.

- Kad smo u mrtvačnici otvorili kovčeg, zamalo smo se onesvestili. Unutra nije bila naša majka nego nepoznata žena - šokirano govore brat i sestra.

Na tamošnjem groblju oni su trebali da sahrane majku Ivanku Čukljek (80). Ona je umrla u subotu, a Ivan i Branka su došli u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili s njom.

Oni su alarmirali bolnicu, ali su im tamo rekli da pokojna Ivanka Čukljek nije kod njih i da nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici.

Pročitajte još:

Ubrzo je obaveštena i policija koja je za sat vremena otkrila da je pokojna Ivanka u mestu Mihovljan u sanduku Katice Plukavec (86). Kako njena porodica nije otvarala sanduk, do poziva policije nisu ni znali za zamenu.

Upravnik bolnice dr. Ivan Švajger obećao je da će utvrditi da li je za zamenu pokojnica kriva bolnica ili pogrebna preduzeća koja preuzimaju tela i oblače ih.

Komentari (2)

milos

08.12.2018 23:41

Jadni ljudi. Kako ovo sme da se desi?!

rada tomasevic

09.12.2018 04:33

@milos - Majka zbrisala za Svedsku da zavara trag.ali nazalost nije joj se dalo ali u svakom slucaju baba je ziva i zdrava na sigurnom.