REPUBLIKA SRPSKA Ivanić zove BRITANSKU VOJSKU da mu pomogne PROTIV DODIKA i RUSA

Najave da će Velika Britanija poslati 40 pripadnika vojske koji će se pridružiti Misiji EU i NATO-a u BiH kako bi "sprečili rusko mešanje u oktobarske izbore" pokazuju da je Mladen Ivanić uspio da izlobira njihov dolazak kako bi pokušao bar na takav način da obezbedi pobedu na prestojećim izborima, izjavila je Srni član Glavnog odbora SNSD-a Milica Marković.

Vojnici NATO u borbenoj formaciji
Vojnici NATO u borbenoj formaciji, Foto: profimedia

Markovićeva je naglasila da Ivanić, suočen sa činjenicom da će izgubiti od svog protivkandidata za srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, pokušava uz pomoć svojih starih prijatelja Britanaca da obezbedi pobedu na predstojećim izborima".

- Poznata stvar je da je Ivanić tvrdio da ima otvorena vrata svugde u svetu i da ima razumevanje svih zemalja. Ko je drugi mogao da pozove engleske vojnike i desantne snage nego neko ko je blizak sa njima, a to je svakako Mladen Ivanić, istakla je Markovićeva. Ona je naglasila da je Ivanić i pod strašnim pritiskom jer je svestan da će predsednik Dodik ostvariti apsolutnu pobedu ali glasovima srpskog naroda, a ne uz pomoć britanskih vojnika.

Markovićeva je uverena da će građani RS na predstojećim izborima pokazati da žele lidere koje će sami izabrati i koji će biti lideri u pravom smislu te reči a ne sluge stranaca.

Britanski "Tajms" objavio je da će Velika Britanija poslati 40 pripadnika vojske koji će se pridružiti Misiji EU i NATO-a u BiH kako bi "sprečili rusko mešanje u oktobarske izbore".

 • Korisnik: Сараџогла
  10/06/2018 - 08:11
  Пази ово ... Дођу енглески војници и стану у строј.Три четвртине су индуси и муслимани.Бурке и црнци.Тако им тамо стоје ствари!ПС.Ако нисте знали сада знате да је градоначелник Лондона муслиман Садик Кан емигрант из Пакистана који је затражио смену енглеског министра иностраних послова јер се неозбиљно понаша.Тражио је да председник Америке која мисли да је Сједињена не долази у Енглеску.Због бројности индуса и муслимана ваљад ће се најзад енглези дозвати памети да не буду господари света!
 • Korisnik: Славољуб
  09/06/2018 - 10:55
  Ваљало би да дођу и сто руских војника како би спречили да се Енглези мешају у БиХ изборе. То би било фер и поштено.
 • Korisnik: Evica
  08/06/2018 - 20:35
  IVANICU SRAMTE BILO, SRPSKI IZRODE SA SVOJIMA SDS I GOVEDARICOM. BRUKE SRPSKOG NARODA.
 • Korisnik: NIKOLA
  08/06/2018 - 20:29
  E Ivanicu i vi iz saveza za poromene mislim da ce vas Dodik, Pavic,DJokic i ujedinjena Srpska poslati u istoriju de vam je mesto.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs