JOŠ JEDAN DOKAZ O DAKINOM LICEMERJU Isplivao snimak na kom na sav glas hvali Vučića, a sada ne prestaje da ga vređa i laže (VIDEO)

Kontroverzni crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović pokazuje pravo licemerje – bez ustručavanja menja političke stavove i bez pardona ih iznosi javno, kao da zaboravlja da nastupi u medijima ostaju zabeleženi i kad on “promeni ploču”.

Foto: Printscreen/ Twitter

On je prije prošle godine u januaru otvoreno hvalio predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jutarnjem programu na TV Hepi. Rekao je da je Vučić zaslužan za jedinstvo i zajedništvo srpskog naroda, ali licemernom Davidoviću nije trebalo mnogo, da Vučić za njega postane “umobolnik i šizofrenik”.

– Vidite li da ovo sve vaskrsava, ovo svekoliko srpstvo, da se mi okupljamo i vraćamo se sebi i veri. Sveti Vasilije je vaskrsao i predsednika Vučića! Kakav je on intervju dao na taj sudnji dan, pa to je za ponos svekolikom srpstvu na taj dan što je rekao. Drugo, predsednik Vučić je na televiziji, vidio sam, rekao da je ponosan kako se naš narod u Crnoj Gori nosi i da je naš narod uzdignutog čela – rekao je Davidović.

Međutim, nije mu mnogo trebalo da potpuno promeni ploču i da krene u napade na srpskog predsednika.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi