Autobus
screenshoot/Youtube
Autobus

screenshoot/Youtube

Autobus, Foto: screenshoot/Youtube

Šokantni snimak portalu Index dostavio je čitalac, a radi se o auzobusu problematične kompanije Krtoacija bus.

PROČITAJ JOŠ:

Na fotografijama i snimci se mogu videti putnici kako sede na podu dok im kondukter naplaćuje kartu. Fotografije su nastale juče na liniji Mostar - Zagreb, a čitalac kaže kako je u Imotskom u pun autobus ušlo dodatnih sedam putnika.

Morali su da stoje ili sedi na podu jer im je prodato više karata nego što u autobusu ima mesta.

Kako tvrdi čitatalac, vozač je na to rekao kako je on "obični rob" i kako "samo sluša naređenja". Da stvar bude volja putbnici su posle sat i po vižnje ostavljeni na odmaralištu da sačekaju drugi autobus.

U junu prošle godine kod Zadra zapalio se jedan autobus ove kompanije. U decembru su dva autobusa planula usred vožnje na auto-putu pa su putnici stajali na hladnoći i vetru čekajući zamenski bus koji je stigao tek nakon nekoliko sati. U oktobru 2017. godine njihov autobus je planuo u Nemačkoj, na putu iz Hamburga prema Splitu.

PREPORUČUJEMO:

Takođe, u javnosti su odjeknuli slučajevi nepristojnog i nedopustivog ponašanja vozača koji rade za ovu kompaniju. Tako je u oktobru prošle godine vozač je nasred auto-puta pokušao da izbaci ženu i njenog 77-godišnjeg oca, iako su imali karte. Drugi vozač je u decembru 2017. u Delnicama izbacio devojku iz autobusa jer je kartu kupila preko interneta.

Pre nekoliko godina jedan vozač ove firme izbacio je 12-godišnjakinju na magistralu između Rogoznice i Šibenika jer je prekasno utvrdio da devojčica ima kartu kupljenu za drugog prevoznika. Insistirao je na tome da plati novu kartu ili da napusti autobus, što je na kraju i morala da učini jer nije imala dovoljno gotovine za put do Zagreba. On je nakraju dobio otkaz.