Boki 13
Printscreen
Boki 13

Printscreen

Boki 13, Foto: Printscreen

* Pevač se izgleda redovno viđao sa premijerom Zaevim

* Fotografije njihovog susreta više puta je objavljivao na svom Instagram profilu

* Akter afere je i Zoran Bašanović

Boki 13 nije krio da se viđa sa premijerom Zaevim, pa je fotografije njihovog susreta više puta objavljivao na svom Instagram profilu!

Reketaška afera trese Severnu Makedoniju, a u nju je, pored kontroverznog uhapšenog voditelja Bojana Jovanovskog, na estradi poznatijeg kao Boki 13, upleten i sam državni vrh s premijerom Zoranom Zaevim na čelu, ali i njegova štićenica, bivša specijalna tužiteljka Katica Janeva.

Pročitajte još:

 

Ona je, prema pisanju regionalnih medija, trebalo da obezbedi slobodu najbogatijem Makedoncu, biznismenu Jordanu Kamčevu, koji je za to dao Bokiju 13 čak 1,5 miliona evra u torbi "luj viton".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

So premierot @zoranzaev vo letnoto otvoreno studio na @1tv_mk ??????✌?

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on Aug 3, 2018 at 8:02am PDT

Sumnjive veze

Akter nezapamćene afere je, kako se spekuliše, i Zoran Bašanović, savetnik premijera Zaeva, a skandal je odjeknuo i van regiona, što su komentarisali i evropski funkcioneri.

Skandal decenije trese Severnu Makedoniju! ZAEV IDE IZA REŠETAKA?! Sve je otkriveno, evo ko mu je smestio žestoko!

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 08.08.2019. 22:47 Italijanski mediji razotkrili jednu od najvećih afera u istoriji Balkana, u igri su milioni evra, u sve je umešana i rijaliti zvezda Boki 13, kao i srpski biznismen Zoran Bašanović. Zoran Zaev, Foto: AP/Boris Grdanoski Korumpirano do srži!

OVJordana Kamčeva su reketirali sa obećanjem da će mu olakšati položaj kod Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal u "slučaju Imperija", za koji je osumnjičen, i to preko Bokijeve prijateljice, u tom trenutku specijalne tužiteljke Katice Janeve, štićenice Zorana Zaeva. Reketaši su prvo tražili osam miliona evra, ali su dobili 1,5 miliona u kešu.

Biznismen Jordan Kamčev, koga je reketirao Boki 13, prijavio je taj slučaj početkom maja Tužilaštvu za organizovani kriminal, a prethodno je o tome razgovarao sa Zaevim. Kamčev je, po Forbsovoj listi, najbogatiji Makedonac.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista