Vezali psa za kombi i vukli ga
Instagram
Vezali psa za kombi i vukli ga

Instagram

Foto: Instagram

Noćas oko 3 sata iza ponoći odvijala se prava drama na području Gline u Hrvatskoj.

 

Vatrena stihija guta sve pred sobom! Turisti beže u panici

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 24.08.2019. 16:24 - 24.08.2019. 16:38 Ovaj požar je izazvan udarom groma ali intervencijom vatrogasaca i uz pomoć kanadera širenje je zaustavljeno. Vatrogasci požar vatra, Foto: Alo!/Masanori Jošida Četrdesetak vatrogasca i dva aviona "kanadera" gase požar koji je danas izbio na području Opštine Sućuraj na Hvaru, ali vatra nije pretila stambenim objektima, saopštili su u vatrogasnoj službi Starog grada na Hvaru.

U mestu Slatina Pokupska, policajci su, tokom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija, pokušali da zaustave kombi vozilo nemačkih oznaka koje se na svetlosne znakove nije zaustavilo, već je vozač ubrzao brzinu kretanja usled čega je sletio u reku Kupu.

Pročitajte još:

Vozač je tada iskočio iz kombi vozila i pobegao prema miniranom području, ostavljajući kombi da tone. Policijski službenici koji su se našli na mestu događaja krenuli su da spašavaju osobe iz kombija i razbili staklo. Prema do sada utvrđenom, policijski službenici su iz kombija iz reke spasili 11 migranata, međutim, jedna ženska osoba je kasnije tokom pružanja lekarske pomoći na mestu događaja preminula.

https://www.alo.rs/vesti/region/hrvati-katolici-su-najobicniji-slabici-zabijaju-se-u-krdo-jer-sami-ne-vrede-nista-lica-im-iskrivljena-od-mrznje/248412/vest

Na mestu događaja sprovodi se uviđaj kojim rukovodi županijsko državno tužilaštvo u Sisku dok se za vozačem intenzivno traga.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!