Milo Ilić
Facebook
Milo Ilić

Facebook

Milo Ilić, Foto: Facebook

Podgoričanin Milo Ilić (31), likvidiran je nešto posle 16 sati u Ulici oktobarske revolucije, u blizini Autobuske stanice u Podgorici.

Pročitajte još:

On je ujedno nova žrtva rata crnogorskih kriminalnih klanova.

Kako je to i zvanično potvrđeno iz Uprave policije, Ilić je „prema policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe". Sagovornik dodaje da je važio za osobu blisku kavačkom klanu, tačnije podgoričkom ogranku kojim je šefovao Veselin Kalezić, ubijen u novembru prošle godine.

Prema prvim rezultatima istrage, za sada nepoznata osoba, sačekala je Ilića da izađe iz kladionice i u trenutku dok je prilazio svom „grand čirokiju" u njegovom pravcu ispalila kišu metaka, ne ostavljajući mu ni najmanju šansu da preživi.

Sagovornik iz istrage navodi da je tokom uviđaja pronađeno čak 15 čaura. Isti sagovornik dodaje da je izvršilac peške prišao Iliću i u njega pucao iz neposredne blizine, nakon čega je pobegao.

Iz policije je zvanično saopšteno da u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično delo i rasvetljavanju događaja.

- Dežurna služba Centra bezbednosti Podgorica je danas oko 16.30 časova obaveštena da je u ulici Oktobarske revolucije, za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u pravcu M. I. iz Podgorice koji je tom prilikom smrtno stradao.

Na licu mesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Milo Ilić

Facebook

Milo Ilić, Foto: Facebook

Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično delo i rasvetljavanju događaja, piše u zvaničnom saopštenju policije.

Kako se saznaje s lica mesta su istražitelji već počeli sa izuzimanjem video snimaka sa nadzornih kamera.