"A, JE*I GA, BEZ TOGA NE IDE DA..." Ibro iz Amerike poslao pismo zašto se ne vraća u rodnu Bosnu - plakaćete od smeha!

Hit!

Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina, Foto: Shutterstock

Na Fejsbuku se pojavilo pismo koje je postalo hit u BiH i izazvalo različite reakcije javnosti. Mnogi su komentarisali ovu šalu čija je tema – povratak u zavičaj. Ovako glasi pismo izvesnog Ibre:

„Dragi naši,

Ne možemo još da konfirmujemo naš dolazak ovog leta, ali kako sada stvari stoje, izgleda da ćemo morati kanselovati tikete koje smo bukirali, jer nas ubi morgidž za taun haus što smo kupili. Doduše, za tikete imamo, ali ne možemo skupiti za prezente svima vama, dajdži i ostaloj familiji.

ŽABAC ODLUČIO DA PROGOVORI Arkan je u poslastičarnici na Dedinju jeo slatkiš zbog kog je imao 120kg, a kada su mu ispale gaće, niko se nije smejao - sem njih!

A, je*i ga, bez toga ne ide da dolazimo, jer nećemo da nas smatraju za nekakve pankove, kao što su pričali za Seju i njegove kad su svojima doneli po 100 dolara, kako su fukara i kako ništa nisu uradili u Kanadi.

Mi tako nećemo. Jal’ dolazimo ko hadžije jal’ nikako. Zato smo se i dogovorili da sejvujemo što možemo više i da sve odložimo za sledeći vekejšn. Inače, mi živimo dosta dobro. Ja radim ful tajm i još dva part tajma, a Razija je našla i treći part tajm preko vikenda, ali smo dobro uskladili šihte pa možemo da se viđamo svakog drugog vika.

UŽAS U VRANJU Mašinovođa je pozvao policiju da prijavi tragediju, hitne službe zatekle strašan prizor

Možda je to malo nezgodno za Džesiku, ali njoj plaćamo dej ker posle škole, a odatle je uzima bejbisiterka i dovodi kući na spavanje. Ona, iako je mala, konta da mi voliko radimo za njeno dobro i da ovako mora sve dok ne otplatimo morgidž.

Svaki fri tajm koristimo da budemo sa njom, pa smo je tako last samer (ili to beše pretprošlog?) vodili celi dan na Grejt Lejks. Kupili smo joj i hot-dog i ajskrim i od tada stalno svima priča kako joj je bilo bjutiful.

UŽAS U SRBIJI! "Lele, muke moje ne mogu da opišem..." Upao kroz prozor u kuću baka Radojke i iživljavao se nad njom pet sati!

Ja imam dosta posla oko taun hausa – katujem travu, čistim atik i nekako ugrabim par sati dnevno da sređujem bejsment jer hoćemo da ga rentamo i tako povećamo inkam. Kao što vidite, da je lako – nije, ali kad je čovjek hard vorker i kad dobro isplanira skedžual, može na sve stići.

Ja sam lijepo dotjerao liniju na 130 paunda, pa se neki naši kokuzi odavde šegače da sam se osušio zato što puno radim i spavam samo četir’ sata, ali to je samo zato što su oni dželos na mene, a i ne znaju da ja uvijek ugrabim bar 45 minuta slipa u sabveju. Čovjeku više i ne treba, a i to je a i to je samo prvih 25-30 godina, dok ne otplatimo Morgidž prvih 20-30 godina. Poslije ćemo svi da uživamo. Pozdravlja vas vaš brat Ibro iz Usa.“

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

 • Korisnik: mimozaaa
  18/08/2018 - 02:12
  Sta je tu cudno? Ne mozes dobiti kredit za stan ili kucu na 2 ili 5 godina kad se zna da su skupe i svugdje u svijetu se takav kredit daje do 30 godina. Banka ti odobri kredit na osnivu primanja tako da ti ostane dovoljno za zivot a ako izgubis posao ili ne mozes raditi onda banka ima hipoteku nad kucom ili stanom te ga prodaje i sebi namiri dug. Mogu i djeca otplacivati kredit ako hoce. To sto radite vise dodatnih poslova je zato sto zelite sto vise da zaradite a ne sto nemas od cega da zivis.
 • Korisnik: PA
  17/08/2018 - 22:45
  Ovaj Ibre litl kul.
 • Korisnik: Драагооољуб
  17/08/2018 - 22:18
  Еее мој јаране. Штета што се овде није заратило раније, сада би већ био свој на своме, а не као сад свој на туђем! Ето видиш злотвори нас касно завадише, па нијеси стигао да све одплатиш. Сад би мог'о уБосну доћи ка' прави хаџија!!
 • Korisnik: Pera
  17/08/2018 - 21:42
  Da be da Kanada je u Usa . JS smisli malo bolje pricu
 • Korisnik: Usa
  17/08/2018 - 21:13
  Bila sam i radila u Americi. Sve je ziva istina sto je navedeno u tekstu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs