Andrija Drežnjak
printskrin
Andrija Drežnjak

printskrin

Andrija Drežnjak, Foto: printskrin

 

*

*

Policija je otkrili nove detalje zločina i da je pod istragom i policija. Naime istražuju se kontakti Centra i policije kojoj je nedavno prijavljena promena ponašanja kod Drežnjaka zbog čega će stručni tim koji je stigao iz Zagreba utvrditi je li bilo propusta u radu policije. Iz policije kažu da zadnjih 15-ak dana nisu primili dojavu da on nekome preti.

Kod ubice je pronađeno oružje posedovao ilegalno, pasoš i 10.000 kuna (oko 1.400 evra) i pasoš, zbog čega policija veruje da je hteo da napusti Hrvatsku. 

 

"On i brat su problematični. Jedan drugog su izboli nožem tu na jezeru Bajer, a on je među svinje bacio bombu. Pričalo se i da je u kafiću ubo jednog čoveka u zadnjicu. Šta da vam kažem. On je sigurno imao nekih psihičkih problema, ali je bio je na slobodi. Kako takav čovek može da bude na slobodi?" zapitao se stanovnik Đakova.

Drežnjak je uhapšen oko 20 sati blizu auto-puta, a policija istražuje kako je došao do oružja. On je od ranije poznat policiji. Imao je više krivičnih dela - nedozvoljeno držanje oružja, podmetanje požara, napad nožem.

PROČITAJTE JOŠ: