Nevreme, grom, grmljavina
Profimedia, ilustracija
Nevreme, grom, grmljavina

Profimedia, ilustracija

Nevreme, grom, grmljavina, Foto: Profimedia, ilustracija

Banjaluku je večeras pogodilo nevreme praćeno jakim pljuskovima i grmljavinom, a kiša je prešla u intenzivan grad koji je zahvatio pojedine delove grada.

Nakon što je prestao grad, nastavila je da pada kiša praćena grmljavinom, prenele su Nezavisne.

Pročitajte još:

Nevreme je u poslepodnevnim časovima zahvatilo i Sarajevsko-romanijsku regiju.

Na Sokocu je grom udario u čvorište između dalekovoda Sokolovići i UNIS, koji strujom napaja 30 trafostanica, što je izazvalo prekid u elektrosnabdevanju, prenosi RTRS.

U Republici Srpskoj i sutra se očekuje oblačno vreme sa kišom i pljuskovima i najvišom temperaturom od 17 do 24 stepena Celzijusova.

Jako nevreme u Sarajevu i smanjena vidljivost uzrokovali su u kasnim poslepodnevnim satima probleme i u odvijanju avionskog saobraćaja.

Hercegovci izabrali kneza! Mnogo liči na jednog srpskog političara, čak imaju isto prezime! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Jutarnji.hr/V.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 15:48 Savez opština i gradova Istočne Hercegovine pre nekoliko dana proglasilo je preduzetnika Rodoljuba Draškovića hercegovačkim knezom. Trebinje, Foto: Tanjug/Rade Prelić * Rodoljub Drašković je poznat kao kralj šećera * Jedan od najjačih hercegovačkih preduzetnika * U Trebinju je "krunisan" za kneza Ovaj kralj šećera kako ga mnogi nazivaju, vlasnik je najluksuznijih zdanja i gotovo najveći hercegovački preduzetnik životopisne karijere koji je Hercegovcima obećao čak i Formulu 1.

Dva aviona nisu uspela da slete i preusmerena su na aerodrome u Beogradu i Zagrebu, prenosi Klix.ba.

Avion kompanije "Flajdubai" koji je leteo iz Dubaija ka Sarajevu trebalo je da sleti na sarajevski aerodrom u 17.55. Kružio je pola sata ali nije uspeo da sleti te je odleteo u Beograd. Njegov dolazak u Sarajevo je pomeren za 20 sati.

Avion "Jurovingsa" iz Štutgarta, koji je trebalo da stigne u 17.10 sati, nakon 10-minutnog kruženja preusmeren je u Zagreb.

Kasnio je i drugi avion ove kompanije iz Kelna koji je u severnom delu BiH kružio 45 minuta, ali je uspešno sleteo u 17.28 sati.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!