Američki vojnici
screenshoot/Youtube
Američki vojnici

screenshoot/Youtube

Američki vojnici, Foto: screenshoot/Youtube

Kako je objavio Zadarski.hr, radi se o tamnoputim gej mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera, a koji su otvoreno pokazali da su homoseksualci. Prema njihovim informacijama, jedva su izvukli živu glavu nakon napada veće grupe muškaraca.

PROČITAJ JOŠ:

- Prošle noći smo bukvalno doživeli jedan od najgorih trenutaka ikada u životu. U klubu nas je napala grupa od osam do deset hrvatskih muškaraca. Nikad se u životu nisam osećao tako bespomoćno. Izgledalo je kao da ne nameravaju da nas puste žive - ispričao je jedan od napadnutih.

Iz zadarske policije kažu kako je događaj okarakterisan kao prekršaj.

Kurti doživeo nesreću! Hitno ga voze za Tiranu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.10.2019. 21:41 Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač! Aljbin Kurti, nesreća, Foto: Printskrin/Gazeta express Aljbin Kurti imao je saobraćajnu nesreću u Albaniji, saznaje Alo.rs. Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač, kod skretanja za aerodrom. KOLIKO PARA IMA NAPOLJU KAD JE POČEO DA IH VRAĆA?!

- U napadu na dvojicu američkih vojnika učestvovalo je više nepoznatih osoba koje su im nanele lakše telesne povrede udarajući ih šakama i nogama u glavu. Prva policijska stanica intenzivno radi na utvrđivanju identiteta napadača i razlozima zašto su uopšte napadnuti. Za sada se traže napadači zbog narušavanja javnog reda i mira, što je u domenu prekršaja, ali istraga će pokazati da li je u fizičkom napadu na tamnopute gej vojnike bilo elemenata zločina iz mržnje, odnosno krivičnog dela - rekli su Zadarskom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

VladimirR

21.10.2019 14:15

Hoće Hrvati da pokažu disperziju svoje čovekoljubivosti? Nema veze da li je neko ćiriličar, crnac, gej ili već štagod različito od ustaša, oni će ga svestrano ubeđivati da ovaj život nema nikakvu vrednost.