Ana Brnabić, Johanes Han
Tanjug/Sava Radovanović
Ana Brnabić, Johanes Han

Tanjug/Sava Radovanović

Ana Brnabić, Johanes Han, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Naime, Han je poručio povodom reketaške afere u Severnoj Makedoniji da niko nije izvan zakona.

"Borba protiv visoke korupcije mora da se neometano nastavi. Što se tiče najnovijih otkrića, važno je uspostaviti pravnu odgovornost za sva krivična dela, uključujući i ona koja prizilaze iz i oko snimaka koji su procureli u javnost", napisao je Han.

PROČITAJ JOŠ:

U nastavku Tvita dodao je:

- Niko nije izvan zakona i ne može biti nekažnjivosti. Svi zločini moraju biti istgraženi od strane nadležnih organa, bez ikakvog ometanja, a počinitelji izvedeni pred lice pravde - navodi Han.

Johanes Han

screenshoot/Twitter

Johanes Han, Foto: screenshoot/Twitter

Makedoniju je potresao snimak koji je iznaneda pušten u javnost od strane italijanskog lista.

Srbiju će zadesiti POSEBNO OPASNA meteorološka pojava! Zaštitite TELO, GLAVU I OČI!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 10.08.2019. 21:28 - 10.08.2019. 23:33 Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na visoke temperature, jer će sve do utorka, 13. avgusta, biti veoma toplo, s najvišim dnevnim temperaturama od 34 do 38 stepeni.

Kako je otkriveno, popularni voditelj Boki 13 i savetnik Zorana Zaeva, direktno su umešani u iznudu. Oni su od kriminalca u kućnom pritvoru tražili milionski reket kako bi urgirali u Specijalnom tužilaštvu da ga oslobode.

Boki 13

Printscreen

Boki 13, Foto: Printscreen

Tužilac Kativa Janeva pokrenula je postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je umešan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović.

BONUS VIDEO: