kosa, moda, stil, frizer
Shutterstock, ilustracija

 

kosa, moda, stil, frizer

Shutterstock, ilustracija

kosa, moda, stil, frizer, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

* Gordana je napravila životnu grešku odlaskom kod tog frizera

* Hemikalije u frizerskom salonu spržile su joj celu kosu u korenu!

* Specijalista za kožu napomenuo je da je u njegovoj dermatološkoj praksi dugoj 35 godina to bio prvi slučaj povrede vlasi pri frizerskom tretmanu.

Tinedžerka se tada pripremala se za misu pa je htela da se ulepša te se odlučila za svetle pramenove!

No, taj dan pretvorio joj se u noćnu moru i trajne posledice zbog kojih je danas prisiljena da kous vezuje u rep ili punđu.

Pročitajte još:

 

Hemikalije u frizerskom salonu spržile su joj celu kosu u korenu!

Na glavu mi je stavila gumenu kapicu i izvukla pramenove kroz rupice na toj kapi. Videla sam da je frizerka u jednoj posudi izmešala hemikalije za boju kojom mi je premazala pramenove. Nakon toga mi je na glavu stavila najlonsku kapu, kako hemikalija ne bi curila okolo po vratu. Nakon nekoliko minuta, kosa je počela da me peče.  Nagnula sam glavu napred i preko čela mi je curila voda. Kada sam se pogledala u ogledalo, videla sam da mi se na glavi ispod kape dimilo“, svedočila je Gordana.

Glava ju je pekla i kosa joj je opadala dva meseca nakon toga, pa je odlučila da poseti lekara. Rana je sanirana, ali su ostale trajne posledice - kosa u nekim predelima više nikad neće moći da raste!

Dogodilo se to još u 2003. godine, a pre samo par dana,  okončan je proces za naknadu štete koju je Gordana zatražila od frizerke.

Zašto se neverovatnih 16 godina čekalo na presudu, nije poznato!

Gledala je smrti u oči a pogledao je sam Bog! Priča ove devojke je da se "smrzneš"!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:46 - 17.11.2019. 09:13 Nekako je završila ispod smrznutog slapa, lutajući dezorijentisano. Potom je čula pucanje leda i upala naglavačke u ledenu vodu.

 

Gordana je dobila odštetu u visini od par hiljada evra. 

Specijalista za kožu napomenuo je da je u njegovoj dermatološkoj praksi dugoj 35 godina to bio prvi slučaj povrede vlasi pri frizerskom tretmanu.

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare