Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

Sa još tri cimerke živela je u iznajmljenom stanu, a u nedelju uveče je dobila napad epilepsije. U tom trenutku je sedela sa cimerkom i prijateljem.

Zmija ulazi na brod

printskrin

 

Cimerka se uplašila i pozvala Hitnu pomoć, koja je došla, dala devojci terapiju. Nakon svega, došao je gazda u stan i rekao Eli da mora da se iseli.

- Otišla sam na posao, a kad sam se vratila u stan, saznala sam da gazda nije hteo da primi ni cimerku u kuću koja je doputovala sa svojim stvarima iz Metkovića. Meni je počeo da govori da sam muljator, da sam izmislila svoju bolest, da je proverio u bolnici na Firulama. Uglavnom, naveo je brojne nenormalne razloge za raskid ugovora o najmu stana, iako je jasno da je bio samo jedan - moja bolest. A to mi je najgore. U srednjoj školi u Vrgorcu su mi se smejali zbog epilepsije, ali nikada ovakvu diskriminaciju nisam doživela od odraslih ljudi. Najgore je što su, zbog moje bolesti, još tri devojke ostale bez stana - priča Ela za jutarnji.hr.

Momir Bulatović

Printscreen

 

Na sav taj haos gazda nije hteo da je pusti nazad u stan da uzme stvari. Ela je pozvala policiju i advokate.

- Policija je imala previše posla i dok sam ispred kuće čekala da dođu, u ponedeljak oko tri popodne, od stresa mi je opet pozlilo. Dobila sam dva napada zaredom, a moj gazda nije htio ni vode da mi da dok nije došla policija. Nakon toga sam opet završila u bolnici, po mene je došao tata iz Vrgorca i onda smo otišli po moje stvari. Gazdina supruga je tada rekla da ne želi da joj opet Hitna dolazi... Nisam mogla da verujem da dobro čujem što ona govori - prepričava Ela i dodaje da će ići na sud sa čovekom koji joj je sve ovo uradio.

PROČITAJTE JOŠ: