Striptiz klub Karabik dens
Skrinšot MUP RS
Striptiz klub Karabik dens

Skrinšot MUP RS

Striptiz klub Karabik dens, Foto: Skrinšot MUP RS

Policija će protiv Živkovića podneti izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je počinio krivična dela navođenje na prostituciju, te nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, jer je klub radio posle 22 časa.

- Protiv pravnog lica, odnosno striptiz kluba, podnesena je prijava komunalnoj policiji i naknadno će se odlučiti da li će klub biti privremeno zatvoren - navode u PU Banjaluka.

Policija će protiv Živkovića podneti izveštaj

Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je počinio krivična dela navođenje na prostituciju, te nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, jer je klub radio posle 22 časa. - Protiv pravnog lica, odnosno striptiz kluba, podnesena je prijava komunalnoj policiji i naknadno će se odlučiti da li će klub biti privremeno zatvoren - navode u PU Banjaluka.

Izvor blizak istrazi kaže da su tri od šest privedenih devojaka tokom kriminalističke obrade priznale da su se bavile prostitucijom, dok su ostale to negirale tvrdeći da su samo radile kao plesačice. Prostituciju su priznale državljanke Srbije Zvezdana D. i Nina K., te Adna M. iz Banjaluke, koje su zbog toga prekršajno sankcionisane.

- One su priznale da su seksualne usluge naplaćivale 400 maraka - kaže izvor iz istrage.

Kako saznajemo, sve četiri državljanke Srbije će biti proterane iz BiH.

U akciji su uhapšeni još i državljani Slovenije Bernard Ćosić, kod kojeg je pronađena manja količina droge, te Alen Duranović, Miroslav Savanović i Mirhad Ferhatović koji su pozitivno testirani na kokain. Dvojica od četvorice biće proterana iz zemlje. Osim toga, Ćosić je prekršajno sankcionisan zbog posedovanja droge, a Savanović zbog ometanja policijskih službenika.

Pročitajte: