Milo i Duško
privatna arhiva
Milo i Duško

privatna arhiva

Milo i Duško , Foto: privatna arhiva

- Vino iz Plantaža, koje Bokan distribuira je jeftinije nego direktno kad se uzima iz Plantaža. Tu se prave mućke i malverzacije, uz pomoć Đukanovića i njegovih poslovnih veza, kako bi se obezbeđivao novac za KK Budućnost. Uskoro ćemo javno objaviti spisak svih režimskih firmi kako bi narod znao ko pomaže hobotnicu. Stalno treba javno govoriti o Voliju, Glosariju, Stadionu i drugim tajkunskim firmama, poručio je Knežević u obraćanju na Instagramu.

PROČITAJ JOŠ:

Poručio je da narod treba da bude jedinstven i da je Milo Đukanović jedini protivnik protiv koga svi treba da se bore.

- Nema svađa i razmirica, nema podela. Svi treba da se držimo zajedno i svima treba da nam protivnik bude Milo Đukanović - rekao je Knežević.

Negirao je da je ikada nudio novac pokretu "Odupri se".

Kada su u pitanju, dokazi, navodi da je "mnogo karata već izneo na sto".

PREPORUČUJEMO:

- Počevši od koverte, pa do Đukanovićevog prvog miliona i njegovog umnožavanja preko fiktivnih transakcija, Đukanovićeve firme na Kipru koju je pokušavao da sakrije, njegovog udela u Meljinama, korupcije prilikom prodaje EPCG Italijanima, nameštanja kupovine Pomorskog saobraćaja. U najmanje dva slučaja je Đukanović uhvaćen kako laže. Izneo sam karte na sto i u vezi Brana Gvozdenovića, i korupcije u Centralnoj banci, i u vezi stanova Vrhovnog državnog tužioca i korumpiranog Specijalnog državnog tužioca. Mnogo je već karata na stolu. Biće ih još. Nastavićemo, uključujući i firme povezane sa prvom familijom, banke i ostale koje služe za izvlačenje novca iz države i za pranje para - rekao je Knežević.