Jens Stoltenberg, NATO
Tanjug
Jens Stoltenberg, NATO

Tanjug

Jens Stoltenberg, NATO, Foto: Tanjug

* Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg na svom Tviter nalogu je objavio da je telefonski razgovarao sa makedonskim premijerom

* O reafirmisanju posvećenosti NATO za učlanjenje Severne Makedonije

* On je dodao da je proces ratifikacije pristupnog protokola za Severnu Makedoniju u toku

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg na svom Tviter nalogu je objavio da je telefonski razgovarao sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim kako bi potvrdio posvećenost Alijanse u cilju učlanjenja Severne Makedonije u NATO, prenose makedonski mediji.

Čovek koji se hvali da je uništio Jugoslaviju poludeo u prenosu uživo, lupao šakom o sto, drao se, voditelj ga gledao u šoku!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 21.10.2019. 12:22 Ali Ahmeti, lider najuticajnije albanske partije u Severnoj Makedoniji DUI, pokazao je izuzetnu nervozu zbog postojanja mnoštva partija Albanaca u toj državi, što je, kako je rekao, sramota.

 

"Dobar telefonski razgovor s premijerom Zoranom Zaevim o reafirmisanju posvećenosti NATO za učlanjenje Severne Makedonije", napisao je Stoltenberg.

On je dodao da je proces ratifikacije pristupnog protokola za Severnu Makedoniju u toku, te da sa nestrpljenjem očekuje da se ta zemlja uskoro priključi Alijansi.

BONUS VIDEO: Prikaz oklopnog vozila BRDM-2MS na vojnom aerodromu