16 GODINA OD MONSTRUOZNOG UBISTVA NOVINARA DUŠKA JOVANOVIĆA Milove sudije kažu da su male šanse da ova likvidacija ikada bude rasvetljena

Na taj način priznali su nemoć ili nezainteresovanost crnogorskih vlasti da se taj slučaj rasvetli do kraja. Sve dok je tako, teret Duškove likvidacije upravo je na državi i njenim institucijama

U Jovanovića je iz automobila marke "golf 3" ispaljen rafal iz automatske puške.

Predsednik Komisije za praćenje istraga napada na novinare i zamenik glavnog i odgovornog urednika "Dana" Nikola Marković rekao je da godišnjica ubistva Jovanovića opominje čitavo društvo da taj monstruozni zločin nije rasvetljen ni posle 16 godina.

On je kazao da se ne znaju nalogodavci ni izvršioci, a da stvar bude još gora najveći predstavnici pravosuđa kažu da su male šanse da ovo ubistvo ikada bude rasvetljeno.

"Na taj način priznali su nemoć ili nezainteresovanost vlasti da se taj slučaj rasvijetli do kraja. Sve dok je tako, teret Duškove likvidacije upravo je na državi i njenim institucijama", upozorio je Marković, prenosi Dan.

Uprkos brojnim propustima u istrazi, kaže, niko nije čak ni disciplinski kažnjen, a kamoli smenjen što ovaj slučaj tapka u mestu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi