SKANDAL VEKA UZDRMAO BALKAN! Đukanovići oteli imovinu srpskoj porodici i ne žele da je vrate! Isplivala zvanična dokumenta!

Skandal!

 

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA

Srbi polako ali sigurno postaju narod koji će biti potpuno asimiliran ili izbrisan sa brojnog stanja u Crnoj Gori. Nakon udara države na SPC i na sve što je srpsko red je došao i na prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića!

Naime, prestolonaslednik Srbije, pa i trona Crne Gore Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina već više od 14 godina traže da im se vrati celokupna imovina Karađorđevića u Crnoj Gori.

O OVOME SE DUGO ĆUTALO! Milo ih je na najsramniji način izbacio iz Vojske Crne Gore, ali su oni uzvratili udarac koji će ga boleti do srži!

Imovina podrazumeva vilu „Miločer“, nekadašnji letnjikovac te kraljevske porodice, zemljište u Miločerskom parku, nekoliko vila i zemlju na kojoj je izgrađen hotel „Kraljičina plaža“.

Albanci žestoko udaraju na Crnu Goru! Šalju im zaražene leševe!

AUTOR: Telegraf/D.S. DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:34 Užas! Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci, Foto: Tanjug Crna Gora i Albanija dele 146 kilometara granice od kojih južna granica ide rekom Bojanom do Jadranskog mora. O OVOME SE DUGO ĆUTALO! Milo ih je na najsramniji način izbacio iz Vojske Crne Gore, ali su oni uzvratili udarac koji će ga boleti do srži!

Pored letnjikovca u Miločeru, pomoćnih objekata, zemljišta, vinograda, obora, vrtova i pašnjaka, nekadašnju imovinu Karađorđevića čine i plac sa rodnom kućom kralja Aleksandra na Cetinju i dvorac „Ljeskovac“ na Rijeci Crnojevića.

POZNATI POLITIČAR UHVAĆEN U BAHANALIJAMA! Sa tri prostitutke ludovao na jahti u Hrvatskoj, a ovako je probao da se brani!

Karađorđevići su, naime, ranih tridesetih godina 20. veka kupili zemlju u Miločerskom parku od tadašnjih starosedelaca, nakon čega je kraljica Marija Karađorđević u dvorac uložila 4,5 miliona tadašnjih dinara, a izgradnja je finansirana iz kraljevske blagajne.

Pre nego što je ubijen, u miločerskom letnjikovcu je takođe boravio i njen suprug kralj Aleksandar, a nakon Drugog svetskog rata letnjikovac je pretvoren u luksuzni hotel u kome je neretko boravio i Josip Broz Tito.

Josip Broz Tito
Josip Broz Tito, Foto: Alo! arhiva

Po dolasku komunista na vlast u Jugoslaviji nakon Drugog svetskog rata, 8. marta 1947. godine Karađorđevićima je odlukom tadašnje Narodne skupštine FNRJ oduzeta celokupna imovina u Jugoslaviji, pa time i u Crnoj Gori, za koju su oni 7. aprila 2005. godine podneli zahtev da im bude vraćena.

STALI SU NA STRANU MUSLIMANA I PONIZILI NAS U DEJTONU! Dodik osuo paljbu: Zapad gurnuo BiH u mulj, sada nas guraju u NATO, a krive Ruse - Neće moći!

Interesantan detalj je da je tek nedavno, 8. novembra 2017. godine, upisana zabeleška o postojanju restitucije u katastarsku evidenciju Uprave za nekretnine Crne Gore, dok je u dosadašnjem periodu sporna imovina bila uknjižena isključivo na hotelsku grupu „Budvanska rivijera“ i HTP Miločer, pri čemu nije upisivana bilo kakva zabeleška srpske kraljevske porodice.

Ono što celokupan slučaj čini dodatno komplikovanim, pored okolnosti da je zahtev za povraćaj imovine Karađorđevićima bio u više navrata odbijen od različitih državnih komisija, jeste okolnost da je Vlada Crne Gore, s obzirom na to da se radi o izuzetno atraktivnoj imovini, čitav kompleks „Sveti Stefan – Miločer“ ustupila još 2007. godine na trodecenijski zakup kompaniji „Adriatik propertis“ grčkog biznismena Petrosa Statisa.

BOKI 13 PONOVO U PRITVORU Ukazana mu hitna lekarska pomoć nakon što mu je pozlilo, a onda je vraćen u zatvor! (VIDEO)

Takođe, jedan deo zemljišnog kompleksa od 4.337 kvadrata u Miločerskom parku, koji potražuju naslednici srpske kraljevske dinastije, nakon niza kupoprodajnih transakcija danas je uknjižen i na „Prvu banku“, čiji je vlasnik Aco Đukanović, brat predsednika DPS-a Mila Đukanovića.

POLICAJCI OSTALI U ŠOKU Mladić odbio alko-test pa skočio u hladnu Drinu!

Da stvar bude dodatno zamršenija, „Prva banka“ na svom sajtu godinama zvanično oglašava prodaju spornog zemljišta u Miločerskom parku, dok grčki biznismen Statis planira značajna ulaganja, pa se sama restitucija imovine Karađorđevića dešava u vreme kada za nekretnine koje potražuju evidentno postoje ambiciozni planovi za investiranje.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: flamantes
  14/10/2019 - 08:47
  Karađorđevići koji su do imovine došli nezakonito i kriminalnim šputem nemaju nikakvo pravo na bilo kakvu imovinu u Crnoj Gori.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi