HAOS U MILOVOM KABINETU Đukanović podivljao zbog poruke iz Rusije

Pošto su postali svesni da manastire koji su podignuti pre 1918. godine i njihovu imovinu ne mogu čak ni skaradnim zakonom konfiskovati, vrh DPS-a na čelu sa Đukanovićem je upao u delirijum.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/Boris Pejović

Sve je to pojačao rekordan broj ljudi na sinoćnoj litiji koju je predvodio Mitropolit Amfilohije. Nikšić je takođe oborio rekord broja vernika u litiji. Posebno ih je zaboleo Ostrog, a sa njim Morača, Đurđevi Stupovi, Miholjska prevlaka, Savina, Manastir Svetog Petra Cetinjskog, Crkva Svetih apostola Petra i Pavla, Savina i manastiri na Skadarskom jezeru.

Monstrum je podivljao jer je iz najbližih redova njemu procurela informacija da je lično Ruski Patrijarh, u razgovoru sa vođama hajke na Srpsku pravoslavnu crkvu, nakon konsultacija sa Mitropolitom Amfilohijem tražio hitno povraćaj u Rusiju ruke Svetog Jovana Krstitelja i česticu časnog krsta sa Cetinja u Moskvu. Čak pretećim glasom. Sad traže krticu u svojim redovima, niko nije više siguran u DPS-u.

Đukanović ponavlja histerično “Ne može se na dve strane”.

Racionalnosti više ni malo nema, a strah od naroda i Rusije je preveliki. Čak ni NATO nema rešenja za toliki broj ljudi. Tek sad je Milo opasan kao razjareni ris i spreman bukvalno na sve, jer mu kabinet liči više na ludnicu nego na političku kancelariju.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jelena
  13/02/2020 - 15:17
  Narod se okrnuo protiv Mila Djukanovica, jos samo policija treba da se iz koridora pridruzi narodu. Ajmo policijo, doslo je vreme.
 • Korisnik: Kosta
  13/02/2020 - 14:45
  Ma ne dirajte Mila, on je čovek o kome će se uskoro brinuti neka crnogorska ludara. A bolesne ljude ne treba kinjiti. Mora se pokazati humanost.
 • Korisnik: Mika
  13/02/2020 - 07:54
  Jadan Milo noćima nespava, a i NATO zbog Rusa. Tako je bilo isto i kad su nam uzeli Kosovo. Živi su se isprepadali. Smešno.
 • Korisnik: Zeljko
  13/02/2020 - 06:20
  Kukala Vam majka,sta Vi samo pisete,a Milo se ne rusi ovako,ponovo na izbore ce da pobijedi i to ovaj put jos vecom razlikom.
 • Korisnik: Niksicanin
  13/02/2020 - 04:41
  Milo mora da ide, bojim se da nije malo kasno. Evakuacija ce sigurno biti na brzinu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi