Milo Đukanović
EPA/Boris Pejović
Milo Đukanović

EPA/Boris Pejović

Milo Đukanović, Foto: EPA/Boris Pejović

Sve je to pojačao rekordan broj ljudi na sinoćnoj litiji koju je predvodio Mitropolit Amfilohije. Nikšić je takođe oborio rekord broja vernika u litiji. Posebno ih je zaboleo Ostrog, a sa njim Morača, Đurđevi Stupovi, Miholjska prevlaka, Savina, Manastir Svetog Petra Cetinjskog, Crkva Svetih apostola Petra i Pavla, Savina i manastiri na Skadarskom jezeru.

Monstrum je podivljao jer je iz najbližih redova njemu procurela informacija da je lično Ruski Patrijarh, u razgovoru sa vođama hajke na Srpsku pravoslavnu crkvu, nakon konsultacija sa Mitropolitom Amfilohijem tražio hitno povraćaj u Rusiju ruke Svetog Jovana Krstitelja i česticu časnog krsta sa Cetinja u Moskvu. Čak pretećim glasom. Sad traže krticu u svojim redovima, niko nije više siguran u DPS-u.

Đukanović ponavlja histerično “Ne može se na dve strane”.

Racionalnosti više ni malo nema, a strah od naroda i Rusije je preveliki. Čak ni NATO nema rešenja za toliki broj ljudi. Tek sad je Milo opasan kao razjareni ris i spreman bukvalno na sve, jer mu kabinet liči više na ludnicu nego na političku kancelariju.

 

Komentari (11)

zagondzija

12.02.2020 16:02

On jos nije svestan svog kraja

zagondzija

12.02.2020 16:28

Kraajjjjjjj?

mihailo

12.02.2020 23:29

Nisu dve relikvije več tri. Treča je ikona Bogorodice. Ove relikvije nepripadaju ni Crnoj Gori a ni Mitropoliji. One su samo 1941 godine DATE na ČUVANJE Mitropoliji. Dao ih je kralj Petar II a njegov otac Kralj Aleksandar I ih je dobio od ruske carice. Mitropolija je sačuvala relikvije za vreme rata od nemaca i italijana ali posle oslobođenja MUP Crne Gore ih je oduzeo od Mitropolije. U trezoru MUP Crne Gore je ikona opljačkana. Fali vreno drago kamenje...

Marko

13.02.2020 00:28

Црни Мило, срам те било, шта ће теби хришћанксе светиње кад си ти Титов атеиста? Додуше, могао би да мазнеш бар неколико стотина милиона долара, ако не и суву милијадру, за те три светиње (честица крста на којем је Исус био разапет, десна рука Св. ЈОвана којом је крстио Исуса на реци Јордану, и икону филермосу, коју је насликао апостл Лука а представља мајку Исуса Христа). које је руска царица дала на чувње краљу Александру после Првог светског рата. То све мора да се врати Русији.

gazi govna

13.02.2020 01:48

Je li, goveda, da li znate kako mogu da se kontaktiraju ovi što vole da uleću kamionima u masu, pa da im javite da u Crnoj Gori ima slobodnih radnih mesta za to njihovo zanimanje. Valja se.

Миро Марковић

13.02.2020 02:31

Литијаши се окупили, црквена звона звоне посмртне тонове док хор пева Милу: "Вечна му памјат, вечна му памјааат, вечна му пааамјаааааааааааттт"

Niksicanin

13.02.2020 04:41

Milo mora da ide, bojim se da nije malo kasno. Evakuacija ce sigurno biti na brzinu.

Zeljko

13.02.2020 06:20

Kukala Vam majka,sta Vi samo pisete,a Milo se ne rusi ovako,ponovo na izbore ce da pobijedi i to ovaj put jos vecom razlikom.

Mika

13.02.2020 07:54

Jadan Milo noćima nespava, a i NATO zbog Rusa. Tako je bilo isto i kad su nam uzeli Kosovo. Živi su se isprepadali. Smešno.

Kosta

13.02.2020 14:45

Ma ne dirajte Mila, on je čovek o kome će se uskoro brinuti neka crnogorska ludara. A bolesne ljude ne treba kinjiti. Mora se pokazati humanost.

Jelena

13.02.2020 15:17

Narod se okrnuo protiv Mila Djukanovica, jos samo policija treba da se iz koridora pridruzi narodu. Ajmo policijo, doslo je vreme.