DRAMA U RIJECI: Deda (72) iz Beograda skupocenim poršeom sleteo niz stepenice, Hrvati ostali ukopani

Nesvakidašnja scena viđena je u centru Rijeke.

Nepoznavanje grada Rijeke i nepažnja naveli su 72-godišnjeg vozača iz Beograda, koji inače živi u Nemačkoj, da, tražeći parking skrene s puta i skupocenim Poršeom 911 završi na stepenicama između Rječine i Mrtvog kanala, nadomak gradskog parkinga na Delti u samom centru Rijeke.

- Nismo mogli verovati šta vidimo s prozora. Šalili smo se da je pogrešio GPS. Onda smo u razgovoru saznali da se radi o turisti, koji je u potrazi za parkiralištem skliznuo sa trotoara na stepenice - kazali su službenici iz obližnje zgrade, koji su svedočili prizoru, piše portal 24 sata.

- Jednostavno nisam video da su ovde stepenice. Tražio sam parkiralište, a došao sam sa "krive" strane i eto, auto je završio ovde - izjavio je vozač automobila, 72-godišnjak rodom iz Beograda koji inače živi u Nemačkoj, prenosi Novi list.

Iz PU primorsko goranske saznajemo kako slučaj nije prijavljen.

- Ubrzo je došla vučna služba, ali oni nisu uspeli da dignu automobil. Onda se skupilo desetak jakih mladića, koji su vozaču pomogli da vrati auto na put i nastavi svojim putem - kazao je svedok.

Po svemu sudeći sa mesta nesreće, neke veće štete na skupom automobilu nije bilo.

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Pera Detlic
  11/09/2018 - 14:54
  To je deda namerno uradio da vide rvati sta srbi voze.
 • Korisnik: Gordana
  11/09/2018 - 13:34
  Čiji je on deda? Novinari bi treba li da imaju postovanje prema ljudima.On je čovek ili stariji čovek od 72 a ne deda ili starac.On je deda svojim unucima
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi