Policija Bosna
Printscreen
Pucnjava

Printscreen

Foto: Printscreen

Naime, ubica Nedžad Čaušević koji je jutros usmrtio svoju devojku Sanelu Trsten, otvorio je vatru iz automatskog oružja na pripadnike MUP-a i Specijalne jedinice.

Pročitajte još:

Mađutim, svi raspoloživi timovi najelitnijih specijalnih jedinica MUP-a Kantona Sarajevo raspoređeni su po Bijelašnici u potrazi za osumnjičenim Nedžadom Čauševićem koji se tereti za ubistvo Sanele Trsten.

Naime, istražioci su pronašli njegovo napušteno vozilo, a specijalci idu prema tragovima ka šumskom delu planine. Postupaju jako oprezno jer se radi o osobi koja je naoružana automatskom puškom iz koje je najverovatnije jutros izvršen zločin u naselju Nedžarići.

U potrazi se navodno koriste i službeni psi. Potraga se odnosi na jako veliki rejon, a o svemu su obaveštene i druge policijske agencije.

Podsećamo, jutros oko 7 sati u sarajevskoj ulici Aleja Bosne srebrene ubijena je Sanela Trsten.

U pucnjavi je od zalutalog metka ranjena Senada Muhić, radnica preduzeća "Park".

Do tragedije je došlo ispred rasadnika ovog sarajevskoj preduzeća, prenosi Srpskainfo.

Zoran Marjanović izašao iz kuće i krenuo na suđenje veka! Jedan detalj je svima privukao pažnju!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 08:34 Pred Višim sudom u Beogradu, u renoviranoj Palati pravde, danas počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!