smrt, bolnica, lekar, doktori
Shutterstock, ilustracija
smrt, bolnica, lekar, doktori

Shutterstock, ilustracija

bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Radi šta hoćeš, uzimaj testosteron, dobijaj dlake, promeni se kako hoćeš, ali pi*** ti nikada neće izrasti. Kod mene u hirurgiji radi najpoznatiji čovek na svetu koji je promenio pol, a ja sam zgrožena da čovek to sebi može da uradi, jer od toga nema ništa, nema osetljivih delova, nema to smisla. Radite šta hoćete deco u sobi, što se mene tiče kupite 50 igračaka, ali na telo da niste uticali - monolog je koji je slušala transrodna osoba na rutinskom pregledu ultrazvukom u jednoj zagrebačkoj privatnoj poliklinici.

PROČITAJ JOŠ:

Na pregled je stigao u pratnji supruge i kada je doktorka počela da govori nisu ništa shvatali. Za pregled u privatnoj poliklinici odlučio se misleći da će imati bolju i bržu uslugu, ali kako kaže ovo nije očekivao. U jednom trenutku terala ih je napolje iz ordinacije rečima: ''Izlazi, mrš, smradu, otpadu, sram Vas bilo, srami se. Mrš."

smrt, bolnica, lekar, doktori

Shutterstock, ilustracija

bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

On je rođen u manjoj sredini nedaleko od Zagreba i to kao devojčica, ali već u ranoj mladosti, kako tvrdi, osećao se kao dečak.

- Dogodi se to u jednoj od otprilike 20 hiljada trudnoća. Navala hormona u fetusu poremeti pol i dete se rodi kao devojčica, a zapravo je dečak, odnosno telo raste u ženu, a osoba je zapravo muško - piše Jutranji list.

Moskva besna zbog špijunske afere! "Ovo je ozbiljna provokacija"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.11.2019. 14:49 - 21.11.2019. 15:38 Jasna poruka iz Rusije. Vladimir Putin, Foto: EPA * Najpre se oglasio Dmitrij Peskov iz Kremlja * Potom se oglasila Marija Zaharova, portparol MSP Ruske Federacije * Moskva i Beograd nastoje da smire situaciju Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je navodnu obaveštajnu aferu u Srbiji "ozbiljnom provokacijom" pred važnu posetu.

- Od najranijeg detinjstva neke su razlike bile očite te sam za sebe govorio da sam dečak, a ne devojčica iako to tad nisam znao objasniti niti mi je iko drugi znao objasniti, niti je bilo potrebe da mi objašnjava. Jednostavno sam bio sretno dete, živeo sam i bilo je sve ok - rekao je.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Bane

22.11.2019 10:11

Bravo doktorka, koja ne podleže bolesnoj propagandi.