MI TREBA DA IZABEREMO ONO ŠTO JE SIGURNIJE Dodik: Rusija želi energetski da bude prisutna na prostoru Republike Srpske!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Rusija želi da gradi gasovod i bude prisutna na prostoru Republike Srpske.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Tanjug

* Dodik je juče u Beogradu razgovarao sa Medvedevim

* "Mi ovde treba da izaberemo ono što je jeftinije i za nas dugoročno sigurnije"

* Rusi imaju interes da svoje energente, u čemu su veoma bogati, distribuiraju širom sveta.

Dodik, koji je juče u Beogradu razgovarao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedovim, rekao je da Rusi imaju interes da svoje energente, u čemu su veoma bogati, distribuiraju širom sveta.

MISTERIOZNI TOVAR Koliko njih bi danas vratilo pronađene milione?! Nisu znali šta ih je snašlo, ali nakon ovog džaka njihovi životi nisu isti!

"U tom pogledu je njihov interes jasan. Oni žele da grade gasovod i žele da sa stanovništa energenata budu prisutni na ovom prostoru", rekao je Dodik za Radio-televiziju Republike Srpske.

On je naveo da to nekima ne odgovara i da Amerikanci hoće da se prodaje gas koji se komprimuje iz Amerike, ali je to nazvao odnosima velikih koji imaju svoje interese.

"Mi ovde treba da izaberemo ono što je jeftinije i za nas dugoročno sigurnije", ocenio je Dodik.

Predsednik Vučić najavio povećanja plata medicinarima i doktorima! Penzonerima po 5.000 dinara!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.10.2019. 11:32 - 20.10.2019. 11:39 Predsednik je najavio povećanje plata i penzija, kao i novčanu pomoć penzionera sa najmanjim primanjima. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije najavio je povećanja plata i penzija * Vučić dodao da će biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra OTKRIVEN DETALJAN SPISAK PLATA U JAVNOM SEKTORU NAKON POVEĆANJA!

 

Dodik je istakao da je susret sa ruskim premijerom prošao u prijateljskom razgovoru, kao i da su pričali o poziciji Rusije.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi