Prostitucija
Shutterstock
Prostitucija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Snimajući razgovore o sumnjivim poslovima direktora "Janafa", policija je februara ove godine snimila i “zabavu” koju je Dragan Kovačević organizovao za svoje prijatelje i sebe u jednom odmaralištu, gde je policija snimila i “eskort dame”.

Troškove hotela platio je jedan "Janafov" poslovni partner, za koga su u medijima pisali da je Kovačević prijatelj koji zahvaljujući tome dobija poslove s "Janafom". U to se policija uverila snimajući Kovačevićeve razgovore duže od pola godine.

Snimljen je tako razgovor u kojem Kovačević govori nepoznatoj osobi: “Krećete sutra u 10, samo se javiš T.)”, na što mu sugovornik odgovara: “Ima ove četiri, kud ćemo s njima?” Kovačević mu odgovara: “Nemoj četiri. Tri mogu ići. Smanji. Reci da izaberu.” Na kraju se predomislio i rekao: “Četiri, ali ugurajte”, na što Kovačevićev sagovornik dodaje: “Ima jedna nova”.

Kovačević zatim zove tog Janafova kooperanta (navodno svog prijatelja) i pita: “Kakva je situacija sa smeštajem”, na što mu on odgovara: “Jedan od gostiju je uzeo apartman jer ne može da hoda”.

Zatim razgovaraju gde će smestiti ostale goste, a na kraju Kovačević pita kooperanta za ime njegove dve firme. “E tako, pa ćeš ti samo dati podatke... pa ću ja tebi dati”, zaključuje Kovačević.

Pročitajte: