Mesto tragedije u selu kod Požarevca, policija, uviđaj, ubistvo
Alo/R. Ristić
Mesto tragedije u selu kod Požarevca, policija, uviđaj, ubistvo

Alo/R. Ristić

Foto: Alo/Rajko Ristić

Nesrećna Brezanka, naime, odlučila je napuniti kadu vodom, ušla u nju, a potom je ubacila fen u kadu, što je izazvalo jak strujni udar od kojeg je na mestu umrla.

Pročitajte još:

Još nije poznat motiv zbog kojeg je 29-godišnjakinja odlučila dići ruku na sebe, a kako Avaz saznaje od inspektora, scene na licu mesta bile su užasavajuće.

Prema rečima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), koja je potvrdila ova saznanja, prijavu o ovom slučaju zaprimili su juče u 18:40 sati.

- Još se utvrđuje da li se radi o nesrećnom slučaju ili samoubistvu. Uviđajem na licu mesta utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela - kaže Alićeva.

Devojka (22) otišla u provod sa drugaricama: Kad je videla fotografije iz izlaska, prestravila se! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 19:51 Ona je napisala da su njene drugarice na sreću videle šta se desilo. Foto: Facebook printscreen Grupa irskih žena koje su se zabavljale na Zakintosu na kameri su uhvatile zastrašujući trenutak kada je muškarac ubacio tabletu u jedno od njihovih pića.

Po nalogu tužioca, koji je i rukovodio uviđajem na licu mesta, telo je prevezeno u JKP “Gradska groblja”, gde će biti obavljena i obdukcija.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu